23948sdkhjf

Fire er nomineret til årets diversitetspris mv. i rederier

Den 17. august uddeler brancheorganisationen Danske Rederier for anden gang DEI-prisen (Diversity, Equity, Inclusion) til et rederi eller en person, som har gjort en særlig indsats for at fremme diversitet, ligestilling og inklusion i ship­ping­bran­chen. 

Prisen blev uddelt for første gang sidste år, og nu er der udvalgt fire nominerede til årets pris.

- Det er fire meget forskellige nominerede, som har det til fælles, at de gør en reel forskel ude i branchen,  siger Anne W. Trolle, direktør for arbejdsmarked, rekruttering og uddannelse i Danske Rederier i en pressemeddelelse.

De fire nominerede er:

1. Molslinjen

For en fokuseret indsats på at øge antallet af kvindelige skibsas­si­sten­ter. Fra 2020 – 2023 er Molslinjen gået fra at have tre til at have 15 kvindelige skibsas­si­sten­ter.

2. Neele Pawlowski, Clipper

For hendes smittende drivkraft i arbejde med diversitet, ligestilling og inklusion og for at være en af ini­ti­a­tiv­ta­ger­ne til Women in Shipping Denmark-netværket, som bl.a. har udgivet rapporter om løn of andre forhold for kvinder i shipping.

3. Trine Hoffmann, A.P. Møller – Mærsk

For at spille en central rolle i den kulturelle transformation med et stærkt fokus på diversitet og inklusion, som A.P. Møller - Mærsk har indledt. Trine har en helt særlig evne til at bygge bro mellem sø og land og arbejde med at bringe de søfarendes behov, udfordringer og ønsker videre i organisationen.

4. Hafnia

For initiativet ’Maritime Culture Lab’, hvor fire skibe er udvalgt til at sejle med en besætning bestående af 50 procent kvinder og efterfølgende give viden om, hvordan man bedre kan understøtte kvinder ombord på skibene.

Den nominerede person eller rederi har skabt forandring enten i branchen eller lokalt i virksomheden indenfor mindst ét DEI-område.

Juryen består af faglig leder hos Sea Health And Welfare Torsten Mathias Augustsen,  direktør for Arbejdsmarked, Rekruttering og Uddannelse i Danske Rederier, Anne Windfeldt Trolle, Head of Organisational Performance and Development, Welltec, Anja Rose, Associate Professor at Copenhagen Business School Dr. Poornima Luthra, CEO, Halcyon Recruitment og Founder, Diversity Study Group, Heidi Heseltine.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078