23948sdkhjf

Flere optaget på maritime uddannelser i år

De maritime uddannelser kan i år byde velkommen til syv pct. flere studerende end sidste år, når 860 studerende om få uger begynder på deres maritime ud­dan­nel­se på en af de maritime ud­dan­nel­ses­in­sti­tu­tio­ner i Danmark.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Danske Rederier.

Der er blevet optaget 75 nye studerende på BSc i International Shipping and Trade på Copenhagen Business School, hvilket er det samme antal som sidste år. På Simac byder man 76 nye studerende velkommen på skibsfører- og skib­sof­fi­cer­s­ud­dan­nel­ser­ne, mens man på Martec gør klar til at tage imod 99 kommende maskinmestre i Frederikshavn og Thisted.

De nye tal fra Uddannelses- og Forsk­nings­mi­ni­ste­ri­et tæller kun uddannelser, der er opfattet af Den Koordinerede Tilmelding. Der er forsat en række ledige pladser til dem, som f.eks. har fået afslag på deres før­ste­pri­o­ri­tet, så er der forsat mulighed for at søge optag igennem ud­dan­nel­ses­in­sti­tu­tio­ner­ne.

Der vil først senere på sommeren komme ansøgningstal fra de øvrige uddannelser, som Navi­ga­tions­sko­len i Marstal, skibsas­si­sten­tud­dan­nel­sen på Svendborg Søfartsskole, HF-søfart m.fl., oplyser Danske Rederier.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14