23948sdkhjf

Ingeniørhus flytter ind på Odense Havn

Ingeniørhuset Frecon flytter ind på Odense Havn for at komme tættere på virksomhedens samarbejdspartnere i vindindustrien

Om få uger kan ingeniørhuset Frecon slå dørene op for en række nye kontorlokaler på Odense Havn.

Virksomheden, som har hovedkontor i Horsens, flytter nemlig deres fynske kontor fra Tommerup Erhcervspark til havnen, for at komme tættere på samarbejdspartnerne i vindbranchen.

Det oplyser Frecon i en pressemeddelelse.

- Vi ser utrolig meget frem til at komme på plads i kontorlokalerne på det gamle Lindøværft. Der er en del interessante repræsentanter fra vindindustrien og andre teknologitunge industrier samlet på havnen, udtaler Frecons administrerende direktør, Ida Rasmussen, og fortsætter:

- Vi ser desuden et stort potentiale i den udvikling, der i øjeblikket sker på Odense Havn. Der er mange spændende tiltag - særligt det kommende robotcenter, men også selve udvidelsen af havnen, der giver plads til endnu flere interessante potentielle samarbejdspartnere og kunder.

Frecon er specialiseret i mekaniske løsninger og har kunder i vind-, fødevarer og maskinindustrien. Ud over kontoret på Fyn og hovedkontoret i Horsens har virksomheden også kontorer i Esbjerg og Padborg.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.159