23948sdkhjf

Dansk hurtigfærge påsejler pram i svensk havn

Hurtigfærgen 'Express 5' ramte en pram i Ystad Havn og var nødt til at indstille sejladsen fra Ystad til Rønne

Det var sort uheld for Bornholmslinjen, da hurtigfærgen 'Express 5' lørdag aften ramte en pram i havnen i Ystad. Efter uheldet sejlede 'Express 5' tilbage til Rønne for yderligere inspektion, men uden passagerer, der blev efterladt om aftenen i Ystad. Det fortæller Bornholms Tidende.

Søndag var 'Express 5' også ude af drift, hvilket førte til mange frustrerede passagerer, der netop havde set frem til en tur til solskinsøen i Pinsen.

Skaden udbedret

- Vi havde nogle forhåbninger om at kunne få lov til at sejle hjem som planlagt, for skaden var langt over vandlinjen, og vejret var godt, men det fik vi ikke lov til. Det er klassifikationsselskabet, der bestemmer, om man må sejle med passagerer, og vi fik lov til at sejle hjem, men måtte ikke have folk med. Det var vores forhåbning, men det lykkedes ikke, så den sejlede tom hjem, fortæller pr-og kommunikationschef Jesper Maack hos Bornholmslinjen til Tidende.

Det er op til klassifikationsselskabet DNV og Søfartsstyrelsen, om 'hurtigfærgen kommer i drift igen, men mandag var 'Express 5' igen tilbage i drift mellem Ystad og Rønne.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093