23948sdkhjf

Ny bestyrelsesformand hos Desmi

I sommeren 2022 overtog kapitalfonden One Equity Partners pumpeproducenten Desmi, og det har betydet en del ledelsesmæssige ændringer hos den nordjyske virksomhed.

1. december tiltrådte Humphrey Lau som ny CEO, og den 1. juni tiltræder Morten Axel Petersen som CFO. Nu har Desmi også konstitueret en ny bestyrelse med Niels Erik Olsen som formand. Han overtager posten efter Poul Knudsgaard, der har været formand siden 2019.

Og det er en erfaren formand, Desmi har hentet ind. Efter en lang karriere hos Gea Process Engineering er han i dag beskæftiget med professionelt bestyrelsesarbejde og rådgivning.

Udover Desmi er Niels Erik Olsen bestyrelsesformand for Gram Equipment og tyske Atec Pharmatechnik. Derudover er han næstformand for bestyrelsen hos Micro Matic.

- Har været rundt omkring i verden. Han har været i Kina, Singapore, USA og været en del år i Tyskland. Han har slået sig ned som professionelt bestyrelsesmedlem, og sidder i en række bestyrelser. Blandt andet som formand for Gram og også i Micro Matic, som begge er kapitalfondsejede. Så han er bekendt med det at gebærde sig i en kapitalfondsverden, fortæller Humphrey Lau.

Han er også selv tidligere stødt på Niels Erik Olsen, der i perioden 2016-2019 sad i bestyrelsen hos Grundfos, hvor Humphrey Lau var ansat, før han kom til Desmi.

Udover Niels Erik Olsen træder også nuværende CFO Jan Thaarup ind i bestyrelsen, når han fratræder stillingen den 1. juni. Jan Thaarup har stadig en mindre aktiepost i Desmi, og det samme har tidligere CEO Henrik Sørensen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141