23948sdkhjf

Danfoss åbner nyt marinekompetencecenter i Norge

Danfoss vil dekarbonisere marineindustrien. Norsk kompetancecenter skal bane vejen. 

Onsdag har Danfoss klippet snoren til et nyt Marine Competence Center i Holmestrand i Norge.

Centret vil spille en nøglerolle i Danfoss' løfte om at blive den foretrukne partner til at dekarbonisere skibsfartindustrien, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse. 

Danfoss opererer allerede i flere lande med forskellige interessenter: politikere, skibsbyggere, OEM’er, systemintegratorer og ikke mindst fartøjsejere, der er arbejdet på at dekarbonisere skibsfartindustrien. 

Det nye Marine Competence Center vil fungere som et knudepunkt for innovation og erfaringsdeling på tværs af Norge, Norden, Europa og verden. Danfoss’ marineeksperter vil være værter for træningsrundborde og arrangementer der kan styrke kunder og opbygge kompetence sammen.

Bæredygtig søtransport

Norge er et af de førende lande på verdensplan inden for elektrificering af havindustrien med sit stærke fokus på bæredygtighed og grøn energi. Landet bruger allerede batteridrevne færger, hybridfærger og elektriske katamaraner til bæredygtig søtransport.

- (...) Dette center er en del af vores forpligtelse til at dekarbonisere skibsfartsindustrien, udveksling af bedste praksis og skabe en positiv indvirkning på miljøet. Vi ser frem til at arbejde sammen med vores partnere og kunder om at udvikle nye bæredygtige løsninger til den maritime sektor, siger Claus Larsen, salgs- og marketingdirektør i Nordic Regions i Danfoss.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094