23948sdkhjf

Drop i luftfragtmængder i Billund

Maersk Air Cargo trækker nye kunder til Billund

Der gik 5.727 tons luftfragt via Billund Lufthavn i april 2023. Det svarer til en nedgang på 17,8 procent sammenlignet med sidste år. Fragtmarkedet oplever i øjeblikket nedgang, men i Billund Lufthavn fastholder man fokusset på lyspunkterne i udviklingen – ikke mindst Maersk Air Cargos opstart i lufthavnen..

Det oplyser lufthavnen i en pressemeddelelse.

- Sidste år havde vi nogle store specialforsendelser i lufthavnen, og når markedet generelt oplever nedgang, så giver nedgangen i Billund Lufthavn fin mening. Men vi ser lyst på de aktiviteter, vi har. Maersk Air Cargo er trods tallene kommet rigtig godt i gang og fører nye kunder og nyt gods til lufthavnen, som vi ikke har haft før, udtaler Jan Hessellund, der er adm. direktør for Billund Lufthavn.

Passagerrekord i april

Mens luftfragten er forkølet, så er udviklingen i passagertrafikken i Billund Lufthavn så stærk, at der blev sat ny passagerrekord i april.

Den første måned af sommerfartplanen er gået, og der er gået 345.396 passagerer igennem terminalen, hvilket svarer til en vækst på intet mindre end 8,6 procent sammenlignet med april sidste år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11