23948sdkhjf

Amputeret motorvej driller Mærsk og Novo Nordisk

Da vejdirektoratet tidligere i år fremlagde deres projektforslag til en ny motorvej til Kalundborg, manglede der omkring syv kilometer i forhold til den oprindelige plan.

De afsatte midler var nemlig ikke nok til at bygge motorvej hele vejen fra Kalundborg til København, sådan som det oprindeligt var planlagt.

Ifølge Fagbladet Ingeniøren, vil den manglende motorvejsstrækning være et hårdt slag for flere virksomheder i Kalundborg. Særligt problematisk virker det til at være for Mærsk og Novo Nordisk, som har investeret store millionbeløb i henholdsvis en godsterminal og en udvidelse af et eksisterende fabriksanlæg i byen.

- Vi håber og forventer, at der efter høringsprocessen vil blive fundet en løsning, der sikrer en motorvej hele vejen til Kalundborg. Hos Novo Nordisk glæder vi os selvsagt til at høste den længe ventede frugt af færdiggørelsen af Kalundborgmotorvejen, siger Michael Hallgren, produktionsdirektør hos Novo Nordisk Kalundborg, til Ingeniøren.

Produktionsdirektøren påpeger desuden, at det primært var udsigten til den nye motorvej, som fik virksomheden til at investere godt 18 mia. kroner i udvidelsen af fabriksanlægget.

Kommenter artiklen (1)
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Færøerne strammer begrænsninger for russiske fartøjer
Vattenfall klar til kabeludlægning: Håber på svag vind
Nedslidt færge får fem år mere
Havarikommission henlægger sag om Express 5's kajangreb
Ny topchef på vej til Gøteborg Havn
Wärtsiläs danske CEO: Vi er præcist der hvor vi gerne vil være
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11