23948sdkhjf

Masser af danskere over Kattegat til sommer

Sverige er en yndet destination for danske rejsende med Stena Line, der allerede nu kan se en betydelig stigning i bookningerne til sommer

Allerede nu kan rederiet Stena Line se en betydelig stigning i antallet af bookninger på færgeruterne Frederikshavn-Gøteborg og Grenå-Halmstad.  Der er tale om en stigning på 29 procent i danske bookinger på ruterne i højsæsonen sammenlignet med sidste år.

Lav kronekurs

- Den nuværende økonomiske situation og lave kronekurs påvirker danskernes rejsemønstre, så flere søger mod Sverige, hvor man lige nu kan få meget for pengene som dansk gæst. Hele 2023 har vi oplevet en stor interesse for vores ruter over Kattegat, og på vores foreløbige bookingtal for sommeren tyder alt på, at interessen forsætter ind over sommerferien, siger Christina Bromander, direktør i Stena Line i en pressemeddelelse.

Stenas trotjänar har været 40 år i Frederikshavn

På ruten mellem Grenå og Halmstad beretter Stena Line om en samlet stigning i rejsende på 37 procent sammenlignet med sidste år. 

På Stena Lines anden færgerute fra Frederikshavn til Gøteborg melder rederiet om en samlet stigning i rejsende på 24 procent sammenlignet med sidste år. 

Stena Line har 39 fartøjer og 18 færgeruter i Nordeuropa og blev grundlagt i 1962 med hovedkontor i Göteborg.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094