23948sdkhjf

Tanker fra Norden pool i fatal kollision med sandsuger

To besætningsmedlemmer på sandsuger mistede livet efter kollision med tankskib. Tre besætningsmedlemmer er fortsat savnet 

Et tankskib i en Norden pool er tilbageholdt af de filippinske myndigheder efter skibet kolliderede med en sandsuger i farvandet ud for Filippinerne. Ved kollisionen kæntrede sandsugeren og to besætningsmedlemmer omkom, mens tre fortsat er savnet. Det fortæller nyhedstjenesten tradewinds.com.

Skib i Norden pool

Ifølge den filippinske kystvagt er der tale om sandsugeren 'Hong Hai 189' og det 50.400 dwt 'Petite Soeur', der er en del af en Norden pool, men drives af rederiet Synergy.

Ifølge Tradewinds er tankskibet tilbageholdt af de filippinske myndigheder til yderligere undersøgelse. Chef i den filippinske kystvagt Hostillo Arturo Cornelio oplyser til Tradewinds, at der umiddelbart var tale om sikkerhedsbrister, men uden dog at gå nærmere i detaljer om hvilke. 

Skiftede ankerplads

Rederiet Norden kalder ulykken for 'tragisk' men har ikke yderligere kommentarer til hændelsen og henviser til Synergy.

Rederiet oplyser til Tradewinds, at ulykken skete, mens 'Petite Soeur' skiftede position i havnen i Bataan, og at skibet havde lods ombord, da det ramte den 140 meter lange sandsuger.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094