23948sdkhjf

Leverandør af skibsmaling forlænger eksklusivaftale med milliardpotentiale

Den norske maling-leverandør, Westing, blev i 2014 eksklusiv distributør af International Marine Paint i Norge, og i 2021 tilsvarende i Danmark, da man gik ind på det danske marked.

Nu forlænges aftalen mellem AkzoNobel og Westing med yderligere 10 år. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

- Aftalen med AkzoNobel på International Marine Paint åbnede i 2014 op for helt nye markeder og større muligheder for Westing. Samarbejdsmodellen har fungeret særdeles godt, og Westings rolle som International Marine Paints partner i Norge og siden også i Danmark har været en stor succes, siger koncernchef i Teige-gruppen, Sigurd Teige.

- Vi har gradvist kunnet taget større og større markedsandele, og vi er idag AkzoNobels største distributør i Europa. Nu ser vi frem til et fortsat godt samarbejde med verdens største malingsproducent i ryggen, tilføjer han.

Arbejdet med at forny aftalen har været i gang det seneste halve år, og det har været en grundig proces og evaluering af partnerskabet hidtil. Aftalen løber nu frem til 2033, og key account manager M&PC Nordic i AkzoNobel, Kai-Thore Bogen, glæder sig over at kunne fortsætte samarbejdet med Westing:

- Det er glædeligt, at vi har kunnet forlænge partnerskabsaftalen med Westing, og sammen vil vi fortsat spille hinanden gode for yderligere at styrke vores position på markedet, siger han.

Westing vurderer, at salgsværdien af ​​aftalen vil kunne udgøre omkring 1 milliard kroner.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094