23948sdkhjf

Norsk offshore-gigant rykker ind i Grenaa

Norsea Denmark har åbnet ny kontor i Grenaa. Det oplyser den norske offshore-koncern på sin hjemmeside.

Målet er at få et endnu bedre greb havvind-markedet i Kattegat.

- Der er stigende aktivitet i Kattegat og i Grenaa, især inden for de seneste fem-seks år har der været en stor udvikling inden for offshore vind og olie/gas. Vi ved, at marcelling og formontage-sites, blandt andre ting, kan blive en udfordring i fremtiden, og Grenaa har en gunstig placering her, siger Lars Skov Christensen, business development director energy solutions hos Norsea Denmark.

- Aktiviteterne passer godt med vores one-stop-shop-koncept, og vi ser både et potentiale i at samarbejde med en bred række af virksomheder, der arbejder inden for offshore i dag, og i at tiltrække ny forretning selv. Vi ser frem til at opbygge et netværk i området, fortsætter han.

Henrik Carstensen, CEO for Grenaa Havn, bekræfter udviklingen:

- Vi ser ind i flere af de projekter, der er lokaliseret i Østersøen, og dermed vores ”baghave”, vil kunne smitte af på Grenaa. Mange havne oplever mangel på plads og sommetider mangel på kvalifikationer, og derfor kommer flere og flere interessante projekter denne vej, siger han.

Han ser et godt match mellem Grenaa Havn og Norsea:

- Norsea Denmark med deres internationale tilgang og erfaring kan blive en bidragsyder til at udvikle Grenaa Havn og sikre nye projekter. Det er et ”perfekt match”, siger han.

Norsea Denmark trådte for alvor ind på det danske marked i 2014, da man overtog Danbor. Udover hovedkontoret i Esbjerg har Norsea Denmark også kontor i Frederikshavn.

På verdensplan har Norsea Group omkring 1.100 medarbejdere og foruden Danmark faciliteter i hjemlandet Norge, Storbritannien og Canada. Selskabet er ejet af Wilh. Wilhelmsen-koncernen.

Se nøgletal for:
Læs mere om: vindmøller
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.453