23948sdkhjf

Borgmester vil bevare færgerute til Ærø

Ruten mellem Marstal og Rudkøbing vil fortsætte, men Ærø-borgmesteren Peter Hansted vil ikke love det samme for rederiet ÆrøXpressen

ÆrøXpressen mellem Rudkøbing og Marstal er i alvorlige økonomiske vanskeligheder og i sidste uge endte det foreløbigt med, at selskabets direktør blev opsagt. 

Lokalt rederi skiller sig af med direktøren

Ifølge Fyens.dk har rederiet endvidere sendt et brev til selskabets aktionærer med dystre udsigter for rederiet, der ifølge brevet ikke har indtægter nok, der kan dække selskabets renteudgifter. 

Fyns Amts Avis har derfor spurgt Ærøs borgmester Peter Hansted (S) for at høre, om han kan hjælpe med at sikre overfarten for fremtiden.

- Det er noget, vi har været opmærksomme på, og jeg betragter den besejling, der er mellem Rudkøbing og Marstal, som en del af den overfart, vi har på Ærø. Den rute er kommet for at blive, som jeg ser på det, siger Peter Hansted til avisen.

Han vil dog ikke kommentere på, om det er ÆrøXpressen, der kommer til at stå for besejlingen i fremtiden, eller om kommunen selv vil gøre det.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078