23948sdkhjf

Kom til ROBOTBRAG - og få styr på jeres automationsrejse

| Medlemsnyhed | Indrykket af GTS-Godkendt Teknologisk Service

I anledning af European Robotics Week inviterer Teknologisk Institut til ROBOTBRAG i Odense. Her kan alle nysgerrige virksomheder og andre relevante aktører få et kig på de nye, innovative robotteknologier, der står og venter rundt om hjørnet.

Teknologisk Institut har i de seneste år positioneret sig som et af Europas ledende robotinnovationscentre. GTS-instituttets robotfaciliteter i Odense er et levende værksted og laboratorium, der både fungerer som et inspirerende besøgscenter og som omdrejningspunkt for teknisk udvikling og afprøvning af innovativ teknologi til industri, produktion, velfærd og service.

Oplev faciliteterne helt tæt på
Arbejder man selv med automation og robotteknologi vil der derfor også være rig mulighed for at få inspiration til hvordan det næste skridt på automationsrejsen kan tage sig ud til årets ROBOTBRAG, som finder sted torsdag den 22. november 2018 klokken 09:30-16:00 hos Teknologisk Institut i Odense.

Efter klokken 14 åbnes faciliteterne op for offentligheden, hvor alle med interesserede er velkomne til at få et kig ind i fremtiden.

Læs mere om programmet her

Medlemsnyhed

Indrykket af
GTS-Godkendt Teknologisk Service

Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Danmark
GTS-Godkendt Teknologisk Service

Send til en kollega

0.125