23948sdkhjf

Siemens tilbyder nem Motion med S7-1500 T

| Medlemsnyhed | Indrykket af Siemens A/S

Med nyeste firmware i S7-1500-Technology CPU’erne er der åbnet op for nye og avancerede Motion Control funktioner, som parametreres i det almindeligt kendte PLC-miljø i TIA-portalen og via funktionsblokke, understøtter PLCopen-standarden.

Integreret kinematik giver dig en hurtig start

Fra og med firmware 2.5 er der integreret en række 2D – 4D kinematikker, som du frit kan vælge og konfigurere via TIA-Portalen V15, uden behov for yderligere softwarepakker eller runtime licencer. P.t. er der 26 forskellige kinematikker til din rådighed samt mulighed for din egen transformation.

Hjælpeværktøjer, du ikke vil undvære

I TIA-portalen V15 er der, for at understøtte kinematikken, udvidet funktionalitet med bl.a. en 3D-Tracer, som gør, at du kan følge banebevægelsen i realtid. Der er også tilføjet et intuitivt kontrolpanel, hvor du kan teste kinematik og mekanik, inden dit applikationsprogram færdiggøres.

Maksimal synergi mellem Simatic og Sinamics

Simatic S7-1500T er i kombination med PROFINET og Sinamics drevsystemet (Sinamics S120, S210 eller V90), integreret med masser af diagnosefunktioner, som du får adgang til via intuitiv konfigurering.

Skalerbar Motion Control

Med S7-1500-T CPU’er har du nu Motion Control i alle PLC-størrelser. S7-1500-T fås i otte varianter, og du har derfor stor mulighed for tilpasning til den enkelte applikation. Motion Control håndteres fra 1-128 akser, alt afhængigt af kompleksitet samt cyklustider. For at beregne CPU-load relateret til Motion Control, kan du anvende TIA Selection Tool www.siemens.com/tst

Enkelt at arbejde med Motion Control

Konfigurering af Simatic og Simanics er nu totalt integreret i TIA-portalen. Teknologi Objekter forbinder enkelt og smart drevsystem og PLC. Det simplificerer opsætningen af Motion Control-systemet, giver flere diagnosefordele og gør, at den almindelige PLC-programmør ubesværet kan arbejde med Motion fra samme vante softwaremiljø. Online/Offline sammenligning, optimal mulighed for generering af cam disks jf. VDI guidelines og Motion-simulering med PLC simulatoren er nogle af fordelene. Geometrien for det mekaniske system opsættes via det intuitive grafiske miljø i TIA-portalen.

www.siemens.com/t-cpu

Få tips og tricks med kinematisk programmering i TIA-portalen www.siemens.dk/kinematics

Find den rette sammensætning med TIA Selection Tool www.siemens.com/tstcloud

Medlemsnyhed

Indrykket af
Siemens A/S

Borupvang 9
2750 Ballerup
Danmark
Siemens A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11