23948sdkhjf

Siemens Industrial Edge er det bedste fra begge verdener

| Medlemsnyhed | Indrykket af Siemens A/S - Industry

Du har helt sikkert hørt om MindSphere, som er det åbne cloud-baserede industrielle IoT system fra Siemens, og du kender selvfølgelig vores Totally Integrated Automation koncept. Men hvad er Industrial Edge fra Siemens?

Automation, som vi kender den i dag, er under voldsom forandring

Med TIA-portalen er Siemens helt fremme med innovative automationskoncepter, der også viser vejen frem med en række forskellige digitale muligheder. Samtidig er der fuld gang i udviklingen af de cloud-baserede koncepter, hvor Siemens også er helt fremme med MindSphere.

Alle teknologier har grundlæggende karakteristika, der er bestemmende for hvor og hvordan de anvendes bedst muligt.

Med Siemens Industrial Edge kombinerer vi det bedste fra begge verdener.

Det er muligheden for at kunne tage udgangspunkt i de kendte Simatic produkter med deres store driftsikkerhed, determanistiske adfærd, realtidsegenskaber og tætte forbindelse til processen.

Samtidig tilbyder MindSphere muligheder for databehandling på en helt ny måde, med udnyttelsen af state of the art it-teknologier.

Siemens Industrial Edge gør det muligt fortsat at tage udgangspunkt i de kendte hardware- og softwareprodukter, som du kender fra TIA-portalen, samtidig med at du får glæde af alle de spændende muligheder, som de cloud-baserede teknologier tilbyder.

Denne nye tilgang vil helt sikkert bringe nye værdiskabende muligheder for mange virksomheder, og er endnu et bevis på, at Siemens fortsat er med helt fremme og med til at definere fremtidens automations-koncepter.

Bliv klogere på den helt nye teknologi www.siemens.com/industrial-edge

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Siemens A/S - Industry

Borupvang 9
2750 Ballerup
Danmark
Siemens A/S - Industry

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.118