23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Toolox - For godt til at være sandt

Toolox® er et moderne konstruktions- og værktøjsstål med uovertruffen hårdhed og sejhed, som garanterer en bedre og hurtigere produktion. Det er næsten ”for godt til at være sandt”.

Kontinuerlig udvikling og optimering af produktionsapparatet er en tvingende nødvendighed for de fleste danske produktionsvirksomheder. For at kunne forblive konkurrencedygtige, skal der hele tiden søges nye muligheder for at producere bedre og hurtigere.

Det stiller ikke alene krav til den anvendte teknologi, det stiller i ligeså høj grad også krav til materialet, som anvendes til maskindele og værktøjer. Materialet skal have exceptionelle mekaniske og fysiske egenskaber og en perfekt kemisk sammensætning, som giver en god bearbejdelighed og lang levetid.

Toolox® er et moderne konstruktions- og værktøjsstål med uovertruffen hårdhed og sejhed, som garanterer en bedre og hurtigere produktion. Både under bearbejdning og til brug i f.eks. skærende værktøjer. Det er næsten ”for godt til at være sandt”.

Lad dig inspirere af vores nye produktkatalog Toolox – For godt til at være sandt.

Du er også velkommen til at ringe på 3649 2111 eller skrive en mail på lcf@lacour-faber.dk hvis du vil vide mere om Toolox – eller et af de andre produkter, som vi også leverer.

#toolox #lacourfaber

La Cour & Faber A/S
Navervænget 5
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10081440
P nummer: 1000014734

Kontaktperson

NP
Niels Pedersen
Direktør
niels@lacour-faber.dk

Send til en kollega

0.048