23948sdkhjf

HF Jensen præsenterer nye motorsensorer på SMM

| Medlemsnyhed | Indrykket af HF Jensen A/S

HF Jensen præsenterer flere nye sensorprodukter på årets SMM-messe, blandt andet en LNG-pumpesensor udviklet til at forlænge systemets levetid.

På verdens største maritime messe, SMM i Hamburg den 4.-7. September, vil HF Jensen præsentere en ny sensor, der er udviklet i samarbejde med MAN Energy Solutions. Udviklet til effektivt at måle bevægelse og opdage fejl, overvåger LNG-pumpens positionssensor placeringen af ​​højtrykspumpen, som forsyner LNG til MAN ME-GI-dobbeltbrændstofmotorer.

Løser nye miljøkrav

Den nyudviklede sensor er det seneste resultat af HF Jensens 30-årige samarbejde med MAN Energy Solutions. Ifølge Keld Lamberth, administrerende direktør og chef for forskning og udvikling hos HF Jensen, er dette et godt eksempel på virksomhedens langsigtede partnerskaber med at udvikle tilpassede produkter til maskinbyggere.

Typiske anvendelser omfatter krydstogtskibe, containerskibe og olietankskibe. Jeg har høje forventninger til vores nye produkt, da det bidrager til at opfylde de strenge krav til nye skibe om at reducere emissionerne af SOx, NOx og CO2. Disse krav resulterer i flere nybyggede skibe med LNG-motorer som MAN ME-GI serien. I den igangværende proces om at mindske miljøbelastningen, stræber vi hele tiden efter at give vores kunder de mest pålidelige og opdaterede produkter”, forklarer Keld Lamberth.

Forbedret sensor udviklet til ikke-magnetiske materialer

En anden nyhed, HF Jensen kan præsentere på SMM, er den forbedrede analoge positionsføler med integreret elektronik til ME-motorer.

Med forbedret målepræcision, bedre temperaturstabilitet og overlegen pålidelighed i forhold til tidligere versioner, er positionsføleren til udstødningsventilen og HCU udviklet til brug med både de originale magnetiske og de ikke-magnetiske målmaterialer, der anvendes i dagens højtydende motorer.

100 års erfaring

HF Jensen har mere end 100 års erfaring i maskinværktøjsindustrien. I 1972 startede virksomheden sin sensorafdeling. Virksomheden er ISO 9001-certificeret og Achilles JQS kvalificeret, og leverer alle sine produkter med et kalibreringscertifikat.

HF Jensen sensorer har et kontaktløst design for at minimere slid og sikre en lang produktlevetid. De testes internt ved maksimal arbejdstryk og temperatur for at kontrollere et stabilt udgangssignal inden for specifikationerne.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
HF Jensen A/S

Emdrupvej 70
2400 København NV
Danmark
HF Jensen A/S

Send til en kollega

0.11