23948sdkhjf

Saybolt Danmark A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af Saybolt Danmark A/S

INSPEKTION, SURVEY OG ANALYSE International specialist i objektive resultater

Saybolt Danmark A/S har specialiseret sig i at levere objektive og upartiske resultater inden for f.eks. analyse og inspektion af olie relaterede produkter. Vores store tekniske kompetencer gør os til en vigtigt samarbejdspartner for bl.a. større olie- og kemikalie-selskaber, der behøver eksakte oplysninger om kvalitet og kvantitet som basis for deres beslutninger og handler. Vi tilbyder løsninger til alle former for virksomheder, og vi er gennem vores store faglige udvikling og erfaring blevet et ledende og førende servicecenter inden for netop pålidelig information.

Historien bag vores virksomhed

Vores globale moderselskab Saybolt blev grundlagt i 1898 , og siden den egentlige grundlæggelse er det blevet til kontorer og laboratorier i  96 lande. I 1984 blev vores danske afdeling etableret, og i 1993 åbnede det første laboratorium i København.

Siden da har vi gennemgået en enorm udvikling, og vi er i dag en af verdens førende laboratorievirksomheder, som bl.a. samarbejder med internationale organisationer som f.eks. EU og FN.
Kvalitet og service i højsædet

Vi har et stort fokus på service, og ved konstant at optimere vores arbejdsprocesser, formår vi at tilbyde den hurtigste inspektionsservice. Gennem en ISO 9001 certificering er vi desuden en mærket kvalitetsvirksomhed, hvilket betyder, at vi til enhver tid tilpasser vores løsninger til den nyeste teknik og de seneste krav til bl.a. miljø og etik. Vores kunders individuelle krav er en helt essentiel del af vores arbejdsudførelse, og vores høje kvalitetsniveau er derfor altid individuelt tilpasset. 

Kontakt os og hør mere

Har du brug for yderligere informationer, eller har du spørgsmål til vores virksomhed, kan du kontakte os på telefon +45 32 95 31 32.

Fra vores hovedsæde i København sidder vi klar til at give dig personlig rådgivning, så du er sikret en proces der lever op til dine kvalitets-krav.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Saybolt Danmark A/S

Fyrtårnvej 11
2300 København S
Danmark
Saybolt Danmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094