23948sdkhjf

DMT gentager succesen

| Medlemsnyhed | Indrykket af DMTonline ApS

DMTonline ApS er igen at finde på Danmarks største Elektronikmesse - E-18, som finder sted fra den 11.-13. september i Odense

Når den succesfulde elektronikmesse E-18 til september løber af stablen vil DMTonline igen være at finde på stand nr. C-3518. DMTonline glæder sig til at vise deres seneste produkter og nyheder frem.

E-18 er en fagmessen, der henvender sig til ingeniører, teknikere, udviklere, designere, softwarehuse og indkøbere, kort sagt beslutningstagere og influenter på alle niveauer i den danske elektronikbranche. I år er der sammen med E-18 en ny udstilling: R-18, som er en Robotmesse med alt inden for robotter og droner. Dette vil helt klart trække endnu flere til Odense for at besøge disse 2 messer, som er under samme tag.

Kort info om DMT:
DMTonline har fokus på salg og rådgivning, som underleverandør af kvalitets kabler, stik, kabelkonfektionering og antenner til bl.a. offshore, vindmøller, marinen, radiokommunikation, WLAN og teleindustrien. DMTonline har i dag en del kunder inden for robot- og drone-industrien, så de hilser det nye initiativ velkommen.  DMTonline er inden for de sidste par år blevet ISO 9001 certificeret for at imødekomme industriens krav til fremtiden.

“Vi ser frem til at møde kunder og samarbejdspartnere på messen. Vi glæder os til at se dem alle og messen er åben dagligt fra kl. 9-16” - fortæller salgschef Ole Ingby fra DMTonline.

Se DMT´s hjemmeside for yderligere information: 

http://www.dmtonline.dk/info/Webshop_9678l1.aspx

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
DMTonline ApS

Kjeldgaardsvej 1
9300 Sæby
Danmark
DMTonline ApS

Send til en kollega

0.11