23948sdkhjf

Filterteknik A/S har fået en digital opfriskning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Filterteknik A/S

Filterteknik A/S har i disse dage lanceret ny hjemmeside med mange nye forbedringer.

Vores hjemmeside har fået en kærlig hånd og samtidig en masse nye funktioner. På hjemmesiden kan du nu finde vores produkter og dertilhørende produktbeskrivelser, så du nemt får overblikket over, hvilket filter du skal bruge. Endvidere samarbejder vi med en del forhandlere, som nu nemt kan findes inde på vores forhandlerside med adresser og direkte lokaliteter i Googlemaps. Derudover kan du downloade sikkerhedsdatablade til dine produkter samt downloade vores egne og vores leverandørers produktkataloger. Endvidere vil du kunne læse om vores seneste bedrifter, samt referencer på kunder som handler med os og etc.  

Hjemmesiden skal gøre det nemmere og enklere for vores kunder at få besvaret deres spørgsmål. Hvis du er i tvivl om produkter eller behøver hjælp, så sidder vores dygtige kundeservicemedarbejdere stadigvæk parat ved telefonen til at kunne guide og hjælpe dig.

Vi her fra Filterteknik A/S ønsker dig en god tur rundt på vores nye hjemmeside og håber at oplevelsen bliver en fornøjelse.

Se vores nye hjemmeside her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Filterteknik A/S

Korskildeeng 2
2670 Greve
Danmark
Filterteknik A/S

Send til en kollega

0.11