23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Med Thermoreg får du høj kvalitet og kort leveringstid

Thermoreg har designet og fremstillet termostatventiler til marine brug samt til industrien i mere end 30 år, og tilbyder et væld af erfaring og knowhow, viden som er tilgængelig for dine specifikke applikationer.

Thermoreg har designet og fremstillet termostatventiler til marine brug samt til industrien i mere end 30 år, og tilbyder et væld af erfaring og knowhow, viden som er tilgængelig for dine specifikke applikationer. Thermoreg ventiler er produceret efter de højeste standarder og designet til en lang problemfri drift.

I modsætning til mange andre, har Thermoreg kort leveringstid på såvel ventiler som reservedele – reservedele som i øvrigt passer til flere tilsvarende mærker af ventiler.

For at give dig det bedst mulige indblik i Thermoreg’s produktsortiment, henviser vi til vedlagte oversigt, samt den vedlagte USB nøgle med brochure og specifikationer.

Skulle du ønske at tale med en af vore mange produkteksperter om hvordan Thermoreg kan være et kvalificeret alternativ til din nuværende ventilleverandør, eller skulle du blot ønske en uforpligtende pris, så kontakt os gerne på telefon 43 68 50 03 eller via e-mail: industrial@hansbuch.dk

Husk vi står til din disposition, for at tilsikre at du får den rigtige løsning til den bedst mulige pris.

Hans Buch A/S
Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75142412
P nummer: 1003187666

Send til en kollega

0.062