23948sdkhjf

TEMAR - Prysmians serie af skibskabler

| Medlemsnyhed | Indrykket af Prysmian Group Denmark A/S

Godkendt iht. LR, DNV, GL, RINA, BV, ABS, MRS & CCS

Skibsbranchen kræver produkter som forbedrer ydeevnen, reduceret brændstofforbrug og som er installationsvenlige. Derudover skal de være lette og små såvel som vandtætte, brandhæmmende og halogenfri.

Derfor leverer Prysmian Group et komplet udvalg af skibskabler til strømforsyning, kontrol, instrumentering, dataoverførsel og kommunikation. Vores kabelteknologier sørger for en sikker og pålidelig infrastruktur, med en kontinuerlig og optimal drift.

Bredt applikationsområde

Prysmian TEMAR produktlinje indeholder en bred vifte af marinekabler, der dækker alle mulige anvendelser om bord på et fartøj, herunder strømkabler fra 1 kV til 20 kV, telekabler med forskellige fletninger og afskærmningsalternativer samt specielle bus- og fiberoptiske kabler. Derudover tilbyder vi også koaksiale, antenne og datakabler. Serien opfylder de højeste sikkerhedsstandarder og sikrer forbedret ydeevne, øget data, strøm og optisk transmission.

Lette og små

Plads er en mangelvare på et skib, og vægt er ligeledes en stor bekymring for skibsbyggere og ejere. TEMAR skibskabler er designet med en lille diameter og let konstruktion til fordele for skibets vægt og fremdrift.

Nemme og hurtige at installere

Om bord på et skib er der meget lidt plads, og installation af kabler kan være en besværlig og tidskrævende operation. TEMAR skibskabler er udviklet til at være fleksible, lette at bøje, afisolere og trække for en optimal installationsproces, selv i de mindste rum.

Globalt koncept

TEMAR skibskabel program tilbydes globalt via alle koncernens salgskontorer, det vil sige i over 50 lande. Hermed sikres der altid en tæt kundekontakt, lige meget hvor i verden skibet befinder sig.

Godkendelser

TEMAR kabelserie er godkendt af et bredt udvalg af klassifikationsselskaber for at overholde så forskelligartede forsikringsbehov som muligt:

• Lloyd’s Register of Shipping (LR)
• Det Norske Veritas (DNV)
• Germanischer Lloyd (GL)
• Registro Italiano Navale (RINA)
• Bureau Veritas (BV)
• American Bureau of Shipping (ABS)
• Russian Maritime Register of Shipping (MRS)
• China Classification Society (CCS)

 Download det fulde TEMAR katalog her eller læs mere på vores danske hjemmeside.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Prysmian Group Denmark A/S

Roskildevej 22
2620 Albertslund
Danmark
Prysmian Group Denmark A/S

Send til en kollega

0.1