23948sdkhjf

Solgardiner giver mere behagelig overfart

| Medlemsnyhed | Indrykket af Prodesign A/S

De seneste år har flere af de danske rederier oplevet faldende passagertal, og at kunderne foretrækker andre transportmuligheder, når de skal rundt i landet eller udenrigs.

I 2017 så vi dog en lille stigning i antallet af passagerer på både udenrigsruter og ruter i Danmark. Så der er håb for, at den negative udvikling kan vendes. Trængsel på motorvejene og faldende billetpriser har været med til at sætte gang i søfarten. Men rederierne kan også overveje at prioritere at gøre overfarten så behagelig som mulig, så færgerne bedre kan konkurrere med bilismen eller flyrejsen.

Færgen er for mange garanti for afslapning, hvor man ikke skal sidde i bilkø eller koncentrere sig bag rattet. Bilen kan komme med ombord, ungerne kan løbe rundt, og man kan strække benene og få vind i håret. Her er det vigtigt at tænke i underholdning ombord, mulighed for at købe velsmagende mad og at indeklimaet er behageligt og ikke skræmmer kunderne væk.

Solgardiner er en god investering
Er kunden først blevet skuffet over udvalget i cafeteriaet eller haft det alt for varmt i kahytten, så er det noget, der huskes og måske gør, at færgeturen bliver fravalgt næste gang. I sommermånederne, når solvarmen har fået fat, kan det hurtigt blive en lun fornøjelse at sejle med færgerne. Solgardiner til skibe kan derfor være en god investering til at sikre en god temperatur for alle passagerer, uanset hvor de befinder sig på skibet.

Især på de store færger med lange overfarter er det vigtigt at kunne regulere temperaturen i kahytter og omkring de indendørs afslapningsområder ombord. Ellers kan overfarten hurtigt føles som timers indespærring på et varmt og indelukket område. Med solgardiner til skibe er det muligt at reducere blænding markant og afvise over 90 procent af den solvarme, der ellers strømmer ind ad færgens vinduer.

Det er muligt at få monteret transparent solfilm direkte på ruderne, mens solgardiner til skibe uden problemer kan monteres på både lige og skæve vinduer.

Nem montering af solgardiner til skibe
Sunflex solgardiner til skibe er lette at få monteret, da de blandt andet kan sættes op i de eksisterende beslag over vinduerne. Alle nødvendige beslag følger med, når rederierne køber Sunflex solgardiner hos Solfilmgruppen, som har 25 års erfaring med solfilm og solgardiner til skibe, kontorer med mere. Firmaet leverer solgardiner til skibe i flere forskellige mål, og det er muligt at montere gardinerne på skæve vinduer.

Gardinerne kan fås med wire. Det er ganske praktisk til søs, så de sidder stabilt, når det gynger lidt ombord, og ikke hænger og slå ind mod ruden. Solgardinerne er altså nemme at montere og enkle at betjene af gæsterne, når de først er sat op. Den enkelte bestemmer således selv, man vil sidde ved vinduet og kigge ud over havet, eller om gardinerne skal trækkes ned, så lyset og varmen bliver holdt ude.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Prodesign A/S

Roskildevej 16
2620 Albertslund
Danmark
Prodesign A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.13