23948sdkhjf

Frost & Sullivan udnævner TomTom Telematics til »Fleet Telematics Company of the Year«

| Medlemsnyhed | Indrykket af Webfleet Solutions

TomTom Telematics er igen blevet udnævnt til årets flådestyringsfirma i EMEA pga. vores kontinuerlige videreudvikling af vores produkter og den lette integration med 3. parts produkter.

TomTom Telematics er blevet udnævnt til 2018 årets Europæiske ”Fleet Telematics Company” af Frost & Sullivan. Nylige innovationer inden for connectede biler- og flådestyring blev begge nævnt som afgørende faktorer bag beslutningen.

Den globale konsulentvirksomhed roste TomTom Telematics for at "udvikle diversificerede løsninger", der "sikrer optimal kørselseffektivitet og hjælper med at minimere driftsomkostningerne for kunderne".

Der blev givet særlig anerkendelse for to af TomTom Telematics 'banebrydende løsninger: dets connected car løsning til leasing- og udlejningsfirmaer og dets opdaterede WEBFLEET-flådestyringssystem.

"TomToms Telematics succes er et direkte resultat af bestræbelserne på at tilpasse produkter og tilknyttede tjenester med leveringen af ​​en enestående slutkundeoplevelse," siger XXXX, Frost & Sullivan.
"TomTom Telematics 'åbne, cloudbaserede platform kan understøtte et væld af smarte mobilitetsløsninger og giver betydelige muligheder for skalerbarhed og tilpasning. Med en løbende forpligtelse til innovation og pålidelighed oplever virksomheden en imponerende vækstbane i den europæiske flådestyringsbranche. "

TomTom Telematics-forbundne autotjenester yder ejere af flåder med flere bilmærker et centralt overblik over alle  deres køretøjsdata, hvilket giver fordele til en bred vifte af sektorer, herunder leasing og udlejning. Virksomhedens software-as-a-service-løsning (SaaS), WEBFLEET, er blev betydeligt forbedret i år. Med nye tilpasningsmuligheder og opdateret arkitektur der giver bedre mulighed til integrering med øvrige systemer.

Thomas Schmidt, adm. Direktør, TomTom Telematics, tilføjede: "Vi er glade for at være blevet anerkendt af et så prestigefyldt udmærkelsesprogram. Den fortsatte udvikling af vores service platform - og investeringer i vores bredere produktportefølje – differentier os i vores evne til at levere værdi, effektivitetsforbedringer og bundlinjebesparelser til kommercielle flådeejere.
 
TomTom Telematics er en forretningsenhed i TomTom, der er dedikeret til flådestyring, køretøjstelematik og connectede autotjenester. WEBFLEET er en software-as-a-service-løsning, der bruges af små og store virksomheder til at forbedre køretøjets ydeevne, spare brændstof, supportdrivere og øge den samlede flådes effektivitet. Derudover leverer TomTom Telematics tjenester til forsikrings-, leje- og leasingindustrien, bilimportører og virksomheder, der adresserer virksomheder såvel som forbrugere.
 
TomTom Telematics er en af ​​verdens førende leverandører af telematikløsninger med over 826.000 abonnementer over hele verden. Virksomhedstjenesterne driver i mere end 60 lande og giver dem branchens stærkeste lokale supportnetværk og bredeste udvalg af sektorspecifikke tredjeparts applikationer og integrationer. Vores kunder nyder godt af de høje standarder for fortrolighed, integritet og tilgængelighed i vores ISO / IEC 27001: 2013-certificerede service, der revideres i november 2017.
For yderligere information besøg venligst telematics.tomtom.com

Medlemsnyhed

Indrykket af
Webfleet Solutions

Dybendalsvænget 2
2630 Taastrup
Danmark
Webfleet Solutions

Send til en kollega

0.109