23948sdkhjf

Byens Ejendom afholder konference om "Alternativ energi og energioptimering af ejendomme"

| Medlemsnyhed | Indrykket af Byens Ejendom ApS

Stigende krav til bygningers energiforbrug øger fokus på anvendelsen af vedvarende energi både ved nybyggeri og renoveringer. Interessen retter sig imod såvel solceller, som jordvarme, luft-til-luft varme, grundvandsvarme, samt geotermisk energi.

Solceller er i rivende udvikling verden over. I Danmark er udnyttelsen af solenergi efter nogle år med politiske indgreb og usikkerhed igen i vækst. Det gælder både erhvervsejendomme, hvor solcellepaneler kan sættes op på tage eller monteres som en del af klimaskærmen, privatboliger og beboelsesejendomme.

Nogle af de mest lovende former for vedvarende energi kommer fra undergrunden. Jordvarmen, som har vundet en vis udbredelse inden for parcelhussegmentet, kommer nu ind i billedet som varmekilde i store bygninger såsom kontorer, butikscentre, hoteller og offentlige bygninger.

En anden vedvarende varmekilde med stort potentiale er luft til luft varmen, der ligeledes nyder stadig større popularitet.

Konferencen kaster lys over de alternative energikilders fordele og ulemper og den måde, de indgår i en bygnings samlede energibalance.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Byens Ejendom ApS

Færgehavnsvej 35
2150 Nordhavn
Danmark
Byens Ejendom ApS

Send til en kollega

0.129