23948sdkhjf

Nyeste grej fra Trimble

| Medlemsnyhed | Indrykket af Sitech Denmark A/S

Tag turen forbi vores stand. I år inviterer vi indenfor i vores nye messetrailer. i år har vi grillen med og kan tilbyde en grillpølse og lidt koldt at drikke. Vi har alt det nyeste grej med fra Trimble.

Fuldt udstyret gravemaskine

På E&H har vi rigget vores Cat minigraver til, så den er fuldt udstyret med Trimble Earthworks maskinstyring, ligeledes vil vi have en Hitachi ZX135US-6 gravemaskine på vores stand, så du kan se det ypperste inden for 3D GPS maskinstyringssoftware.


Test dig selv med Earthworks maskinstyring
Har du lyst til selv at prøve, hvordan Trimble Earthworks maskinstyring fungerer? Så prøv vores minimaskine, hvor du kan teste din kunnen med at "grave".

Siteworks landmålingssoftware
Inden for landmåling er vi glade for at kunne præsentere nyhederne:

Trimble TSC7 Controller

Vi lancerer Trimbles nye controller TSC7!
Trimble TSC7 er en robust håndholdt controller, som kører på Microsoft Windows 10 pro operativsystem og Trimble Siteworks software.

TSC7 har en intuitiv og let tilgængelig brugerflade til opmåling og afsætning og nok hukommelse til at håndtere store projekter og komplekse 3D-design.

Trimble SPS986 modtager

Trimble SPS986 GNSS smartantenne er nu landet! Dette er en god økonomisk løsning for entreprenøren, som ønsker at udføre sine egne målinger og afsætningsoppgaver, uden at skulle gøre brug af ekstern hjælp. 
Udformningen med den integrerede smartantenne og ekspres tilkobling gør den nem at transportere og opsætte.

Trimble Siteworks software
Arbejd hurtigere og bedre med Trimble Siteworks software. Det moderne interface er optimeret til nem brug og produktivitet. Farverig grafik, naturlige kommandoer og arbejdsmåder gør Siteworks intuitivt og brugervenligt. Tilpas interfacet, så det matcher din arbejdsgang og konfigurér visningerne, så de passer til dine behov.

E&H 2018 - deltag i vores konkurrence 
På E&H i Herning kan du deltage i vores konkurrence, hvor den heldige vinder får en tur til Trimble Dimensions i Las Vegas fra 5-7 november 2018


Vi glæder os til at se dig på vores stand.

Vi ses!

Mød Sitech Denmark A/S til E&H 18 på stand U0444.

Se mere om messen

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Sitech Denmark A/S

Mossvej 9
8700 Horsens
Danmark
Sitech Denmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.112