23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny dansk korrosionsgruppe sætter fokus på forebyggelse af materialenedbrydning.

Danmark har brug for et vidennetværk, der vil fremme udveksling af viden indenfor forebyggelse af materialers nedbrydning samt metoder til måling og kontrol af korrosion.

Det mener specialist hos FORCE Technology Lisbeth Rischel Hilbert og professor ved DTU Mekanik Per Møller, og de har derfor i samarbejde med repræsentanter for DTU-Risø, Teknologisk Institut, COWI A/S, Damstahl A/S, Danfoss A/S, Grundfos A/S, og Vattenfall A/S taget initiativ til at etablere en ny korrosionsgruppe ved navn DANCORR.

DANCORRs formål
Gruppens formål er at udbrede kendskabet til nye teknologier, materialer (metaller, polymerer og keramer) og korrosionsbeskyttende foranstaltninger, samt fremme den industrielle anvendelse af disse. DANCORR vil i samarbejde med andre selskaber og netværk skabe aktiviteter med både nationalt og internationalt perspektiv.

DANCORR er en del af ATV-SEMAPP, Selskabet for Maskinteknisk Proces- og Produktionsteknik tilknyttet Akademiet for Tekniske Videnskaber. Mødeaktiviteterne indledes primo 2011 og nærmere information kan findes på ATV-SEMAPP’s hjemmeside www.atv-semapp.dk.

Yderligere information
Kontakt FORCE Technology, Specialist Lisbeth Rischel Hilbert (formand), LTH@force.dk eller
Danfoss A/S, Senior consultant Matthias Graff (kontaktperson), graff@danfoss.com.

FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55117314
P nummer: 1003106341

Send til en kollega

0.047