23948sdkhjf

Additive Manufacturing og Non-Contact måling på Metrologidagen 2018

| Medlemsnyhed | Indrykket af Teknologisk Institut - Energi og Klima

På Metrologidagen den 28. maj er der i år fokus på de nye udfordringer, der er i forbindelse med bl.a. nye fremstillingsmetoder som ”Additive Manufacturing” samt om brug af "Non-Contact" måleudstyr

Der er nye udfordringer i måleverdenen, bl.a. på grund af nye fremstilling metoder så som ”Additive Manufacturing”. Denne nye teknologi kræver nye tiltag inden for måleområdet , da der kan opstå andre udfordringer end på de kendte fra almindelige fremstillings metoder. En anden tendens, der karakteriserer metrologi lige nu er brugen af ”non-contact” måleudstyr til karakterisering af overflade egenskaber.

På Metrologidagen sætter Teknologisk Institut fokus på ”Additive Manufacturing” og ”non-contact” måleudstyr. På Metrologidagen vil også være en poster session, hvor relevante metrologiske projekter præsenteres og diskuteres.

Teknologisk Institut er vært for ”Metrologidagen 2018”, som afholdes i Aarhus den 28. maj. Metrologidagen er organiseret i et samarbejde mellem Teknologisk Institut, FORCE Technology og DFM.
Læs mere

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Teknologisk Institut - Energi og Klima

Gregersensvej
2630 Taastrup
Danmark
Teknologisk Institut - Energi og Klima

Send til en kollega

0.13