23948sdkhjf

Temadag om kølemidler

| Medlemsnyhed | Indrykket af Teknologisk Institut - Energi og Klima

Få en status på situationen med F-gasserne, nedfasningen af de miljøskadelige kølemidler, tendenser i Danmark og Europa samt nye initiativer på temadagen den 24. maj

Tager man et kig ud over kølemiddelsituationen i dag – både i Danmark og internationalt – ser man et marked, der er præget af store udfordringer. Især HFC-kølemidlerne er i dag under meget hårdt pres. EU's F-gasforordning med nedfasningsplan og kvoteordning betyder, at priserne for disse kølemidler stiger med raketfart, og det vil nok forsætte.

Med EU’s mange krav og restriktioner til kommerciel og industriel køling følger store beslutninger og valg om bl.a. kølemiddel, effektivitet, og ikke mindst økonomi.

Temadagen giver et indblik i, hvordan kølebranchen forholder sig til kølemiddelsituationen i dag - bl.a. få man en status på situationen med F-gasserne og nedfasningen af de miljøskadelige kølemidler, og hvilke tendenser vi ser i Danmark og Europa samt nye initiativer på området.

På temadagen kan man også høre hvordan energibranchen, varmepumpefabrikanterne og producenterne forholder sig til kølemiddelsituationen, hvilke konsekvenser den har for de forskellige parter, og hvad de gør i praksis.

Temadagen afrundes med et kig på anlægsejernes muligheder - hvad gør vi med de gamle anlæg, og businesscasen for, hvornår et køleanlæg er udskiftningsmodent.

Deltag i debatten, stil spørgsmål til talerne og få ideer og muligheder til jeres fremadrettede løsninger.

Læs mere

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Teknologisk Institut - Energi og Klima

Gregersensvej
2630 Taastrup
Danmark
Teknologisk Institut - Energi og Klima

Send til en kollega

0.101