23948sdkhjf

Lækre kvalitets produkter!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Præstmark A/S

Præstmark har kompetencerne til at rådgive Jer, så I vælger de rigtige produkter til Jeres applikationer.

Et af Præstmarks agenturer med innovative løsninger er Southco, som er en af verdens største producenter af industriel befæstigelse og beslag. Deres lækre løsninger og smarte design, har vist sig at være tonegivende indenfor mange forskellige brancher.

Det har vist sig, at Southco’s katalog er stærkt vanedannende for ethvert teknisk hjerte, så bestil det nyeste katalog og bliv inspireret - Klik her.

Præstmark er kendt for, at være en kreativ sparringspartner med spidskompetencer i at udvikle smarte og unikke løsninger. Både ved skabelsen af helt nye produkter, men også ved at modificere standard produkter.

I samarbejde med Jer, kommer vi frem til den optimale løsning, og flere af vores kunder har endda outsourcet deres produktudvikling til Præstmark.

For os handler det om at lytte til Jeres udfordringer og ønsker, så det bliver den rigtige løsning til den rette applikation og selvfølgelig til den rigtige pris.

 

Ring til os på 38 88 44 00 eller skriv os en mail, og se hvad vi kan gøre for Jeres virksomhed. Vi er klar til at besvare Jeres opkald. 

Læs meget mere om os, vores produkter og andre agenturer her.

 

               www.praestmark.dk   •   38 88 44 00   •   sales@praestmark.dk

 

 

 

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Præstmark A/S

Staktoften 1
2950 Vedbæk
Danmark
Præstmark A/S

Send til en kollega

0.106