23948sdkhjf

PJ Diesel Engineering præsenterer et spændende eventprogram

| Medlemsnyhed | Indrykket af Marpro ApS

Når Danish Maritime Days afvikles for 4. gang 1. – 4. maj i Danmark, vil PJ Diesel Engineering igen udstille på Danish Maritime Fair i København.

PJ Diesel Engineering har siden 2014, hvor messen blev grundlagt, både udstillet på messen og bakket op som guldsponsor og i år tager selskabet skridtet videre og lancerer et ambitiøst eventprogram, med fokus på vidensdeling, ny teknologi og debat.

Arrangementerne vil give mulighed for at møde selskabets medarbejdere og stille spørgsmål vedr. konkrete problemstillinger, få en basis introduktion af en dieselmotors komponenter (for profiler uden teknisk indsigt), et indlæg om cirkulær økonomi og ombytningsprogram, et om to-trins turboladere fra KBB og en række spændende indlæg om 3D print, herunder en event om tirsdagen som arrangeres i samarbejde med Green Ship of the Future.

Tirsdag d. 2. maj kl. 15-17, er der mulighed for lidt mere afslappet networking, da PJ Diesel Engineering afholder champagne reception, hvor André og Leilani fra Champagne Guru vil tilbyde en unik smagsoplevelse med forskellige vintage og Grand Cru champagner.

Om baggrunden for det ambitiøse program udtaler PJ Diesel Engineerings administrerende direktør Anne-Mette Elsborg: ” Med Danmark som ledende søfartsnation er det vigtigt at deltage i et arrangement som dette”.

Arrangementerne kræver ikke forudgående tilmelding og er gratis – men interesserede kan skrive til dmf@pjdiesel.com og tilmelde sig og PJ Diesel vil så sponsorere gratis adgang til messen.

Se det fulde program 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Marpro ApS

Fabriksvej 1
3000 Helsingør
Danmark
Marpro ApS

Send til en kollega

0.101