23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ungt talent imponerer

Vi er imponerede over de unge talenter derude! Endnu en gang har vi haft det store privilegium at have besøg af en entusiastisk og talentfuld ung mand.

Femtenårige Klement Grünbaum har været på besøg i OSK-ShipTech i en uges erhvervspraktik, og meget tidligt i forløbet skulle det vise sig, at Klement er færgeekspert med dybtgående viden om de danske færger – helt ned til de mindste detaljer som deres vinduesdesigns!
Klements ambitiøse projekt var at designe intet mindre end en færge – heriblandt at stifte bekendtskab med alle de processer, der er involveret fra de første streger til den endelige rendering. Han startede på gammeldags facon med håndtegnede linjer, som efterfølgende blev glattet ved hjælp af NAPA. Siden blev designet testet for modstand, flow og præstation vha. CFD, og slutteligt hjalp vores tekniske designere med visualisering af hans design i en 3D-rendering. Alt dette på blot en uge.

Vi ønsker Klement alt det bedste i hans maritime karriere. Vi ses i felten, unge mand – der venter en stor fremtid i skibsdesign forude!

http://osk-shiptech.com/news/4-April-2018-Young-talent-impresses-again

OSK Design
Balticagade 15C, 2. tv
8000 Aarhus C
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24221768
P nummer: 1002015507

Kontaktperson

AKV
Anne Kofoed Vilsøe
Head of Marketing
+45 60531457 akv@osk-shiptech.com

Send til en kollega

0.109