23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vær et skridt foran dine maskiner.

Overvåg dine maskiner. Opdag problemerne tidligt. Og undgå dyr uplanlagt nedetid.

Mange maskiner på nutidens moderne fabrikker producerer varer døgnet rundt. Med denne sensor kan der overvåges en lang række af motorer, pumper, kompressorer, ventilatorer mv.

Hvor meget tabt produktion ville du lide, hvis en af ​​dine maskiner svigtede helt uventet?

Vær et skridt foran dine maskiner ved løbende at overvåge dem med Banners trådløse vibrations- og temperaturovervågning, og forudsigende vedligeholdelsesløsninger.

Fordi det er trådløst, er det ligegyldigt, hvor svært det er at komme til dine maskiner. Med batteridrevne noder og trådløs tilslutning vil du kende tilstanden på dine maskiner og være i stand til at løse eventuelle problemer, uanset hvor de er placeret.

Denne sensor overvåger maskines tilstand ganske nemt og enkelt ved hjælp af en konstant overvågning af vibration og temperatur og giver samtidig mulighed for at indstille advarsels- og alarmgrænser, samt en endnu mere dybtgående analyse kan udføres på de overvågede maskiner

Med QM42VT1-vibrationssensoren kombineret med en trådløs node og en trådløs DXM100-controller, der kører vores proprietære maskinindlæringsalgoritme, analyserer og lærer du maskinens vibrationsniveau. Det kan endda fortælle, hvornår maskinen kører eller ej.

Det vil advare dig, når din maskine begynder at fungere underligt, så du kan planlægge vedligeholdelse, når den har den mindste indvirkning på produktionen.

Hans Følsgaard A/S
Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55028818
P nummer: 1008693761

Kontaktperson

MR
Mads Rønnov
Content Creator
+45 43208661 Mro@hf.net

Send til en kollega

0.08