23948sdkhjf

TomTom Telematics lancerer næste generation af flådestyring

| Medlemsnyhed | Indrykket af Webfleet Solutions

TomTom Telematics har lanceret en ny produktline der muliggøre endnu hurtigere og mere effektiv flådestyring.

Software-as-a-Service (SaaS) -løsningen WEBFLEET er blevet opgraderet og indeholder helt nye funktioner og en moderne og mere intuitiv brugeroplevelse, der indeholder avancerede tilpasningsmuligheder. Den optimale udnyttelse af WEBFLEET opnås i kombination med det nye udvalg af TomTom PRO-driverterminaler. Sammen hjælper de med at levere mere effektiv jobforsendelse, samtidig med at de leverer markedsledende navigation og trafikinformation.

"Vi har trukket på mere end 18 års flådestyringskompetence til at udvikle vores næste generation af produkter, der indeholder feedback fra vores 49.000 globale kunder” siger Thomas Schmidt, adm. Direktør TomTom Telematics."Den enkle og rene WEBFLEET-grænseflade giver en overlegen brugeroplevelse, og ny arkitektur muliggør hurtigere udvikling af kerneegenskaber. Det letter også hurtigere udvikling og implementering af tilsluttede partnerapplikationer, der gør det muligt for teknologien at tilpasse sig og udvikle sig efter kundens behov."

En af de nyligt forbedrede funktioner gør det muligt for ledere at forud planlægge specifikke ruter i den nye WEBFLEET ved hjælp af et øget udvalg af kriterier for at sikre, at chauffører følger bestemte ruter eller undgå bestemte steder. Disse ruter kan derefter sendes direkte til chaufføren via de nye TomTom PRO 5350/7350-driverterminaler. Dette er især værdifuldt for industrier, hvor chauffører skal følge foruddefinerede ruter, såsom affaldshåndtering, eller for at undgå ulykke-hotspots.

 WEBFLEET-kort og rapporter kan tilpasses mere efter individuelle præferencer, hvilket giver hurtigere indsigelser til flåden. Interfacet er også optimeret til tablets, hvilket betyder, at WEBFLEET tilbyder større support til fleksibelt arbejde, der nu er tilgængelig på enhver skærm, hvor som helst.

 Det nye WEBFLEET er tilgængelig for alle TomTom Telematics-kunder i 60 lande, på 13 sprog. De nye TomTom PRO-driverterminaler er nu tilgængelige i hele Europa, Australien, New Zealand og Sydafrika. I april vil de være tilgængelige i USA, Canada, Chile og Mexico.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Webfleet Solutions

Dybendalsvænget 2
2630 Taastrup
Danmark
Webfleet Solutions

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.14