JUMO sikkerhedstemperaturbegrænser

| Medlemsnyhed | Indrykket af JUMO Måle- og Reguleringsteknik A/S

Med JUMO sikkerhedstemperaturbegrænser med marinegodkendelse kan du få god styr på dine processer der kræver sikkerhedskredsløb

JUMO er leveringsdygtig indenfor komponenter med marinegodkendelser på produkter

JUMO har i et godt stykke tid haft komponenter med marinegodkendelser i vores produktprogram. I den nærmeste tid vil vi informere om et udvalg af disse produkter der nyligt har fået marinegodkendelse.

JUMO’s sikkerhedstemperaturbegrænsere (STB) og –vagte (STW) repræsenterer det nyeste tekniske niveau og møder de tekniske og økonomiske krav indenfor funktionel sikkerhed. De ligger med en DNV/GL-godkendelse som tilvalgsmulighed.

Ved brugen af de kompakte og frit konfigurerbare STB / STW for montage på DIN-skinne kan man undgå skade på personel og miljø samt produkt og produktionsapparat på et tidligt stadie. Den primære opgave for sikkerhedstemperaturbegrænsere er pålidelig overvågning af termiske processer, og ved forstyrrelser at bringe anlægget til sikker drift.

Sikkerhedstemperaturbegrænserne leveres med godkendelser efter DIN EN 14597, SIL, PL (performance level), UL og som allerede nævnt DNV/GL. Alle værdier for beregninger, som eksempelvis MTTfd, PFD, SSf, DC, λ dd, λ du in FIT oplyses gerne. Produktet fås også som ATEX-version, med produktfamilie 701155

Det tydelige baggrundsbelyste og klare strukturerede display med klartekst sørger sammen med trykknapperne for hurtig og ukompliceret konfiguration direkte på enheden. Den overskuelige menustruktur gør brugeren i stand til hurtigt og nemt at idriftsætte enheden. Alle sikkerhedsrelevante variabler vises; de vigtigste funktioner repræsenteres som nemt forståelige piktogrammer.

Et mini-USB stik i fronten muliggør konfiguration gennem en PC eller bærbar. Lysdioder indikerer om enheden fungerer korrekt eller om en for-alarm eller grænseværdi er udløst.

Måleindgangen kan frit konfigureres for modstandstermometre eller termoelementer såvel som analogindgang (4-20 mA). To relæudgange (foralarm og grænseværdi) kobler ved fejl til sikker tilstand.

Ved sikkerhedstemperaturbegrænserfunktionen foretages genindkobling med en intern eller ekstern ”reset”-funktion. Via analogudgang ((0)4-20 mA eller (0)2-10V) kan procesværdier videregives til andre enheder såsom regulatorer, skrivere, logger og overordnede systemer.

Yderligere features som password beskyttet og låselig adgang højner driftssikkerheden og procespålideligheden. Spændingsforsyning er AC 110…240V (-15%/-10%) 48…63 Hz eller AC/DC 20…30V, 48…63 Hz.

For yderligere information, se http://www.jumo.dk/produkter/temperatur/vagt-begr%C3%A6nser/elektronisk/701150/jumo-safetym-stb-stw---sikkerhedstemperaturbeggr%C3%A6nser-og-sikkerhedstemperaturvagt-i-henhold-til-din-en-14597-701150.html

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
JUMO Måle- og Reguleringsteknik A/S

Theilgaards Torv 1E
4600 Køge
Danmark
JUMO Måle- og Reguleringsteknik A/S

Send til en kollega

0.09