23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sådan ungår du lækage i et hydraulikrørsystem - Parker EO2 skæreringsfittings

Rasm. Holbeck Hydraulik ApS - ParkerStore Odense har stor erfaring med funktionsmøtrikken EO2 Plus med ”dry technologi” fra Parker Hannifin. EO2 Plus funktionsmøtrikken opfylder industriens krav.

Med EO-2 fittings er det slut med hydrauliksystemer, som sveder mellem omløb og rør. I dag er den generelle trend inden for hydrauliske systemer, at der skal være bløde pakninger, som sikrer tætte hydrauliske systemer. Netop denne egenskab er kendetegnet ved EO-2 fittings, der har elastomer-pakning på rørsiden. Dette sikrer en konstant funktion, som forhindrer lækager i hele fittingsystemet.                                                                 

EO-2 fittingserien, som blev lanceret for 25 år siden, er blevet monteret med stor succes millioner af gange, og har siden lanceringen bevist, at den stadig besidder unikke egenskaber. EO-2 fittings kan blandt andet monteres uden formonteringskonus, og har en indbygget hærdet stålring, som dirigerer skæreringen korrekt ind i hydraulikrøret. Denne funktion gør det lettere at kontrollere visuelt, om mellemrummet mellem skæringen og pakningen er væk. Pakningen og skæreringen er integreret i en og samme møtrik, så de ikke kan skilles ad inden montage. Dette gør det meget lettere at arbejde med, og du undgår unødvendige montageomkostninger og monteringsfejl.

Det specielle design sikre, at lækage pga. snavs og ridser på rør undgås samt en lækagefri drift uden at skulle efterspænde. Dette gælder også under ekstreme arbejdsvilkår.

 EO2- Plus Funktionsmøtrik

Funktionsmøtrikken fås i dimensionerne fra LL, L og S i dimension 4LL til 38S. EO-2 serien er produceret i henhold til Tysk Standard DIN3861 og DIN2353 samt International Standard ISO8434-1, og fås i stål med Cr(VI) og NBR pakning eller i rustfrit stål 316TI med sølvindlæg og FKM pakning.

EO-2 fittings kan anvendes i applikationer på op til 800 bar (S-serie) og 500 bar (L-serie), og er begge med 4 gange sikkerhedstryk.

For os er pålidelig en vigtig faktor, og pålidelighed er netop nøgleordet for EO-2 fittingserien, da produkterne arbejder problemfrit i forskellige applikationer såsom mobilt konstruktionsudstyr, maritime applikationer, stationære værktøjsmaskiner, vindmøller ect. 

EO-2 fittings passer til Parker Hannifins almindelige DIN fittings, og der medfølger en klart formuleret monteringsvejledning, hvilket gør det nemt at af- og påmontere samt genbruge. Med sin fleksibel pakning i EO-2 Plus absorberes de voldsomme vibrationer og trykimpulser samt aggressive medier i pakning NBR eller FKM. Ved at bruge EO-2 serien får du en fremragende forsegling, kapacitet og holdbarhed.

I den nye EO-2 brochure kan du læse mere om de tekniske egenskaber og fordele vedrørende EO-2 fittingserien. I brochuren kan du også se vort sortiment af EO-2 monteringsmaskiner. Flere af maskinerne i Parker maskinprogrammet kan lejes eller leases hos Rasm. Holbeck Hydraulik ApS. 

Til større produktioner af skærefittings og EO-2 funktionsfittings anbefales Parker EOMAT UNI Formontringsmaskine. Hos Rasm. Holbeck Hydraulik udlejer vi Parker EOMAT UNI formonteringsmaskine, så lad os give råd og vejledning ved dit næste større projekt.

Ønsker du mere information, er du velkommen til at kontakte Rasm. Holbeck Hydraulik ApS på Tlf. 63128300 eller mail parkerStore@holbeck.dk   Besøg vores webshop - Hymatik

Hymatik ApS
Hvidkærvej 27A
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38216775
P nummer: 1021964537

Kontaktperson

MH
Michael Harder
Sælger / ejer
+45 40288210 Mlh@holbeck.dk

Send til en kollega

0.052