DENIOS - Behandling af farlige medier

| Medlemsnyhed | Indrykket af Denios ApS

Hos DENIOS findes et stort sortiment af nyttige værktøjer til sikker håndtering af tromler og de medier tromlerne indeholder. Følgende er et kort udsnit af de redskaber DENIOS kan tilbyde din virksomhed til dette formål.

Sikker aftapning af tromler, med tromlehaner, tragte og tappe beholdere, sørger for en professionel tømning og påfyldning af virksomhedens tromler.

Tappehaner

Hos DENIOS finder du altid den rigtige tappehane til enhver væske, tromle eller dunk, uanset om det drejer sig om udløbshaner, tromlehaner eller tappehaner. Yderligere kan DENIOS levere disse produkter i både messing, polyethylen eller støbejern.

Tragte

DENIOS kan også levere løsninger til sikker påfyldning af stål- eller kunststoftromler ved hjælp af tromletragte. Fremstillet af miljøvenlig polyethylen eller stål. Hos DENIOS findes altid den rigtige tromletragt til ethvert formål.

Målebægre og Smørekander

Hos DENIOS fås et stort udvalg af målebægre og smørekander til sikker påfyldning og dosering. Uanset om det drejer sig om væskebeholdere af stål påfyldningskander i PE finder du altid det rigtige produkt hos DENIOS.

DENIOS er specialisten på områderne miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed for håndværk og industri. Lager til farlige medier, teknik- og sikkerhedsrum og produkter til arbejdssikkerhed hjælper kunder i hele verden med at opfylde virksomhedens forpligtelser. Fra det mindste behov til store lagerløsninger fremstilles produkterne i DENIOS’ egen produktion, certificeret og i overensstemmelse med bestemmelserne.

Se DENIOS’ store udvalg af overstående emner og mange andre produkter i vores webshop www.denios.dk/shop

Skulle du have spørgsmål eller har brug for rådgivning sidder vi klar ved telefonen på 76 24 40 80 eller send en e-mail til: info@denios.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Denios ApS

Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Danmark
Denios ApS

Send til en kollega

0.117