23948sdkhjf

PLB og AISér fra Uni-Safe

| Medlemsnyhed | Indrykket af Uni-Safe A/S

Uni-Safe forhandler og servicerer mange forskellige PLB/AISér. Blandt andet SeaMarshall, McMurdo, EasyRescue, OceanSignal m.fl.

Uni-Safe forhandler og servicerer mange forskellige PLB/AISér. Blandt andet SeaMarshall, McMurdo, EasyRescue, OceanSignal m.fl.

PLB (Personal Location Beacon) Visse modeller fuldt integreres i redningsvesten.
Ved aktivering afsendes alarmsignaler til redningscentre via satellitter. Satellitterne kan pejle
dig, og en redningsaktion kan straks begynde.

PLB (Personal Location Beacon) er en mindre udgave af en EPIRB og kan fx være i lommen. Den kan sende nødsignaler i mindst 24 timer, hvilket er ideelt til lystbåde i kystnære farvande. Helt suveræn sikkerhed får du, hvis der er GPS i din PLB/AIS, da den udsender din præcise position. Visse PLB skal kodes med dit MMSI nummer.

AIS. Med AIS-modtager (Automatic Identification System) kan du se alle erhvervsskibe i området og samtidig se deres kurs, fart og MMSI nummer. Dette giver en øget sikkerhed i trafikerede farvande. Du kan også se de fritidsfartøjer, der har en AIS transponder. En AIS transponder afsender skibets kurs, fart og MMSI nummer. AIS er et krav for erhvervstrafikken og giver en ekstra sikkerhedsfaktor i en fritidsbåd. I dag har ganske mange fritidssejlere en AIS modtager.

AIS SART. En AIS SART kan være ganske lille og ligge i redningsvesten, men rækker kun få sømil. En AIS SART er derfor ikke en nødsender. Den benyttes derfor typisk som Mand Over Bord alarm og af fx dykkere. Med en AIS SART (AIS Search and Rescue Transmitter) om bord kan du sende en alarm til skibe i nærheden om, at du behøver hjælp. Ved aktivering vil der blive vist et nødsignal på skibenes AIS skærme, og de kan omgående komme til assistance.

Kontakt os for yderligere informationer på info@unisafe.dk

eller skriv til os

Medlemsnyhed

Indrykket af
Uni-Safe A/S

Valseholmen 15-17
2650 Hvidovre
Danmark
Uni-Safe A/S

Send til en kollega

0.078