23948sdkhjf

TomTom Telematics er fortsat Europas største udbyder af flådestyringsløsninger.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Webfleet Solutions

TomTom Telematics er blevet anerkendt som den største leverandør af flådestyringsløsninger i Europa for 3. år i træk af markedsanalytikerfirmaet Berg Insight.

Anerkendelsen blev givet i den nyligt offentliggjorte 12. udgave af Berg Insight ”Fleet Management in Europe report”.

"Det europæiske marked for flådestyring har fortsat sin hurtige vækst i 2017, drevet af en øget forståelse af de fordele, som det forbundne køretøj kan bringe til virksomhederne," siger Johan Fagerberg, CEO hos Berg Insight.

"TomTom Telematics har haft stor succes med at udnytte dette og har oplevet en solid omsætningsvækst fra år til år, der overstiger konkurrenternes.

Virksomhedens innovative telematikløsninger har været med til at hjælpe med at vækste abonnentsbasen de seneste år, og TomTom Telematics har nu dobbelt så mange abonnenter som den nærmeste konkurrent. "

Thomas Schmidt, administrerende direktør hos TomTom Telematics, tilføjede: "TomTom Telematics fortsætter med at bygge videre på sit stærke ry som en betroet flådeadministrationspartner med specialiserede løsninger til at hjælpe virksomheder af alle størrelser på tværs af alle brancher med at reducere omkostninger og optimere deres drift."

"Denne præstation er et bevis for styrken i WEBFLEET og vores sikre, ISO / IEC 27001: 2013 certificerede, telematik-serviceplatform.

Om TomTom Telematics

TomTom Telematics er en forretningsenhed i TomTom, der er dedikeret til flådestyring, køretøjstelematik og tilsluttede autotjenester. WEBFLEET er en software-as-a-service-løsning, der bruges af små og store virksomheder til at forbedre køretøjets ydeevne, spare brændstof, supportere chaufførerne og øge den samlede flådes effektivitet. Derudover leverer TomTom Telematics tjenester til forsikrings-, leje- og leasingindustrien, bilimportører og virksomheder, der adresserer virksomheder såvel som forbrugere.

TomTom Telematics er en af verdens førende leverandører af telematikløsninger med mere end 785.000 abonnementer over hele verden. Servicen udbydes i mere end 60 lande og har branchens stærkeste lokale supportnetværk og bredeste udvalg af sektorspecifikke tredjeparts applikationer og integrationer. Mere end 48.000 kunder nyder godt af de høje standarder for fortrolighed, integritet og tilgængelighed for vores ISO / IEC 27001: 2013-certificerede service.

For yderligere information besøg venligst telematics.tomtom.com

 Om Berg Insight

Berg Insight er en dedikeret M2M / IoT analyse virksomhed med hovedkontor i Sverige. Virksomheden har specialiseret sig i alle større M2M / IoT-vertikaler som flådestyring, biltelematik, smart måling, smart homes, mHealth og industrial M2M siden 2004. Berg Insight tilbyder talrige markedsrapporter, detaljerede markedsudsigter og databaser og rådgivningstjenester. Virksomheden leverer også brugerdefineret forskning, herunder fokuserede forskningsdokumenter, business case analyse, go-to-market strategier og skræddersyede markeds prognoser. Det har leveret analytiske tjenester til 850 kunder i 70 lande på seks kontinenter til dato.

For yderligere information:

Michael Gotfredsen

Tlf.: 60807020

Mail: michael.gotfredsen@tomtom.com

Medlemsnyhed

Indrykket af
Webfleet Solutions

Dybendalsvænget 2
2630 Taastrup
Danmark
Webfleet Solutions

Send til en kollega

0.094