Nationale og internationale specialister indenfor industriel IoT og automation samles til seminar

| Medlemsnyhed | Indrykket af RS Components A/S

Force Technology - IoT & Wireless klubben og RS Components viser vejen frem, når nationale og internationale specialister indenfor industriel IoT og automation samles i Hørsholm og Aarhus

I slutningen af oktober inviteres udviklingsingeniører og teknikere til at få ny viden indenfor anvendelse af trådløse moduler og komponenter til industrielt brug af IoT.

Seminarerne er blevet til i et samarbejde mellem Force Technology - IoT & Wireless klubben og RS Components. Udover at berøre emner som udviklingen på standardiseringsområdet og sikkerhedsaspektet ved implementering af IoT moduler, er her et uddrag af dagens spændende indlæg:

  • Philipp Armbruster, produktspecialist fra Siemens, præsenterer IoT2020, som er en specialudviklet Arduino-baseret gateway for industriel IoT
  • Dr. Nicola Kleppmann, fra SAMSON KT-Elektronik, viser hvordan LoRa teknologien kan bruges i mesh netværk for øget robusthed
  • Jan Cumps, vinder af Hackster IoT2020-konkurrencen, fortæller om sit IIoT-baserede projekt til forebyggende vedligehold af maskinel


Kort sagt – seminaret er en unik mulighed for at lære mere om komponenter og moduler for IIoT og automation fra nogle af feltets absolut dygtigste.
Der vil desuden blive rig lejlighed for demonstrationer, diskussioner og networking.

Seminaret afholdes både d. 25. og d. 26/10-2017, i hhv. Aarhus og Hørsholm. Tidspunktet for arrangementet er begge dage kl. 09.00-15.45.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig, da der er et begrænset antal pladser. Tilmeldingsfrist for seminarerne er d. 23. oktober. For mere information om program og tilmelding se her.

Om Force Technology IoT & Wireless Klubben
IoT & Wireless Klubben er en erfa-gruppe, der har til formål at udvikle medlemmernes viden om trådløse teknologier og skabe rammerne for opbygning af faglige netværksrelationer medlemmerne imellem.

IoT & Wireles Klubben har mere end 50 medlemsvirksomheder i Danmark og Sverige. Medlemmerne mødes til faglige debatter, hvor de udveksler erfaringer og den nyeste viden indenfor trådløs teknologi.

Om RS Components A/S
RS Components er verdens største globale teknik grossist med en global omsætning på 12 mia. kr. Sortimentet omfatter mere end 500.000 forskellige varer fordelt på 2.500 leverandører. RS koncept er enkelt. De leverer alt fra enkelte styk til flere tusinde ad gangen, bestilling foregår primært via RS online, alle 500.000 varer er lagervarer og leveres dagen efter bestilling. I Danmark beskæftiger RS Components ca. 60 personer og betjener 12.000 kunder, primært inden for fremstillings- og udviklingsvirksomheder.

Ved spørgsmål kontakt:
Force Technology IoT & Wireless Klubben, Anders P. Mynster, apm@force.dk
RS Components A/S, Per Vagnholm, per.vagnholm@rs-components.com

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
RS Components A/S

Nattergalevej 6
2400 København NV
Danmark
RS Components A/S

Send til en kollega

0.132