Konfektionerede kabler fra Molex er i handelen hos RS Components

| Medlemsnyhed | Indrykket af RS Components A/S

Sortimentet af konfektionerede kabler, til flere populære Molex-konnektorserier, giver valuta for pengene og har løsninger til formål indenfor kommunikation, forbrug og industri

September 2017 - RS Components har annonceret, at en række konfektionerede kabler nu er på markedet. Kablerne passer til udvalgte nøglesortimenter fra Molex - en af verdens førende producenter af konnektorer og forbindelseskomponenter. 

Det nye sortiment af konfektionerede kabler er rettet imod et bredt spektrum af brancher, herunder bilindustrien, forsvaret, vindmølle- og medicinalvareindustrien, samt telekommunikation og netværk. Sortimentet gør det nemmere for ingeniører at anvende forbindelseskomponenter i både nye og eksisterende konstruktioner. Kablerne fjerner behovet for dyrt værktøj, lange produktionstider og møjsommelige testprocedurer. 

De konfektionerede kabler for ”ledning-til-print” er lavet med konnektorer, der passer med de mest populære serier fra Molex. Disse omfatter FIT-serien (Micro-FIT, Mini-Fit Jr. Nano-FIT og Mega-Fit) samt serierne CLIK-Mate, Micro-Clasp og Pico-Clasp.

Molex konfektionerede kabler er nu klar til levering fra RS i Europa.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
RS Components A/S

Nattergalevej 6
2400 København NV
Danmark
RS Components A/S

Billeder & videoer

RS667-Molex_Nano-fit_cable

Send til en kollega

0.097