Væskefiltrering – med effektivitet og dokumentation i fokus

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ultrafilter Skandinavien ApS

Vi har tidligere skrevet om Ultrafilters erstatnings elementer til et bredt udvalg af væskefilter mærker, herunder Pall, Parker og Sartorius, men vi tilbyder også vores egne løsninger med filterhuse og filtre i højeste kvalitet.

Brugen af væsker til proces eller produktion stiller en række krav til renhed, sikkerhed og materialer mm., og især fødevarebranchen har altid mærket de høje krav for at minimere risikoen for uønskede partikler eller bakterier i produkt og maskiner. 

Filtrering er et af de typisk omtalte krav, fordi det er relevant fra de groveste proceslinjer - hvor man eksempelvis kan fjerne løst sand og synlige urenheder med et groft forfilter; og til de meget finere membraner og plisserede elementer. 
Er vandet til drikkevand eller flaskevand er det almindeligt at følge forfilteret – som oftest er af nominel effektivitet, med et absolutfilter der med garanti fjerner uønskede partikler eller fungerer kimreducerende.

Skal væsken filtreres til fødevare, mejeriprodukter eller medicinalbrug kan der desuden være behov for en membran i filtreringslinjen, og selv forfilteret kan være nødvendigt at have i absolut effektivitet. Også på disse områder har vi de helt rigtige løsninger, f.eks. vores egne sanitære PF-EG huse med et absolut forfilter, et plisseret absolut filter på 0,5 mikron for at beskytte membranen, og en membran i sterilt niveau. Disse filtre leveres også til dit eksisterende filterhus, så du ikke behøver udskifte kostbart udstyr før tid.

 

Links:

https://www.ultra-filter.dk/vaske/dybdefilter/ - dybdefiltre

https://www.ultra-filter.dk/vaske/plisseret-filter/ - plisserede (absolutte) elementer

https://www.ultra-filter.dk/vaske/membran-filter/ - membran filtre

 

Du er også altid velkommen til at kontakte os på

E-mail: info@ultra-filter.com
Telefon +45 82 30 30 20.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ultrafilter Skandinavien ApS

Sunekær 1
5471 Søndersø
Danmark
Ultrafilter Skandinavien ApS

Billeder & videoer

PFG732 Tekfil DatasheetMF0356_Inc%20code%207%20smalleruflogo2016_medkontakt

Send til en kollega

0.087