Ny Rust Converter Fra WEICON

| Medlemsnyhed | Indrykket af Danlube A/S

Vi har tilføjet et produkt til at supplere vores sortiment af tekniske spray, et produkt, der er velegnet til neutralisering af rust - WEICON Rust Converter.

WEICON Rust Converter er en meget effektiv spray, der neutraliserer rust på stål og støbejerns overflader.

Denne spray har fremragende gennemtrængende egenskaber og omdanner effektivt rusten til et sort lag, som derefter fungerer som basiscoat og grundlag for en sekundær permanent beskyttende belægning som f.eks. WEICON Zink Spray.

WEICON Rust Converter er baseret på epoxyharpiks og omdanner rust for at skabe en metallisk, organisk jernforbindelse. Dette stabiliseres af epoxyharpiksen og gør det muligt for dette lag at beskytte metal mod slagskader.

Den er ikke-ætsende, har fremragende penetrerende egenskaber.

Den er velegnet til intern og ekstern brug, da den er fri for tungmetaller og mineralsyre og næsten lugtfri og har en meget god vejr og UV resistens, samt fremragende resistens mod opløsningsmidler.

Rust Converteren er temperaturbestandigt fra -50 °C til + 80° C, og i korte perioder.

 Denne alsidige rustkonverteringsspray kan bruges i en lang række industrier og applikationer. Overalt hvor rust er til stede på strukturer, maskiner, anlæg og udstyr kan Rust Converter være en potentiel løsning.

Denne nyudviklede spray har allerede fundet egnet til behandling og fjernelse af rust på landbrugsudstyr og i bilbranchen, hvor det ikke kun bruges til at fjerne rust, men at fungere som en beskyttende / forebyggende barriere for rustdannelse.

WEICON Rust Converter er beige-transparent i farven.

Se kataloger og brochurer her.

 Vi står gerne til rådighed med yderligere oplysninger.

DANLUBE A/S

Tel.: +45 70251280

Mail: info@danlube.dk

Web: www.danlube.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Danlube A/S

Tune Parkvej 5
4030 Tune
Danmark
Danlube A/S

Send til en kollega

0.146