Bedre, hurtigere, sikrere - og med fri forsendelse

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ultrafilter Skandinavien ApS

Hvad skal du kræve af en B2B webshop? Når du køber fra en fysisk butik, forventer du hurtig og pålidelig kundeservice, den rigtige pris og en sikker lokation - det samme gælder webshops, og her er hvorfor du får det på ultra-filter.dk

Tidligere har vi haft stor fokus på brugervenlighed, design og (ikke mindst) indholdet på vores hjemmeside / webshop. Uden at gå på kompromis med vores krav til disse har vi arbejdet hårdt siden januar for at forbedre vores egen hjemmeside for at imødekomme de krav, vi føler kunderne skal sætte.

Sikkerhed er bekymring nummer et, ved download af online indhold, shopping, internet browsing eller andre interaktioner online. Af denne grund har vi implementeret en SSL-kryptering for alle sider og delsider på www.ultra-filter.dk på alle sprog. Denne kryptering betyder alle data, der sendes fra din computer til vores server, eller fra vores server til din computer er sikker fra tredjeparts malware eller datatyveri.

 

Processen med at etablere en SSL-kryptering mellem din browser og vores server er øjeblikkelig og forklares her:

  1. Når du opretter forbindelse via en browser til vores hjemmeside, genkender browseren vores SSL-kryptering og beder automatisk serveren om at identificere sig.
  2. Serveren sender en kopi af sit SSL-certifikat til din browser.
  3. Browseren kontrollerer certifikatet mod en liste over SSL-krypteringer. Hvis certifikatet er anerkendt og ikke udløbet, vil din browser stole på webstedet og sende en SSL-sessions nøgle tilbage.
  4. Serveren bruger en privat SSL-nøgle til at dekryptere sessions nøglen, og forbindelsen er nu sikret via kryptering mellem din computer og vores server.

 

Hastighed er vigtig. Alle har forsøgt at købe dagligvarer og venter for længe i kø. Nogle mennesker bliver irritable, og nogle mennesker vil bare forlade butikken, og vælge en konkurrerende butik eller vente til næste gang de handler. Vi mener, at dette er sandt i enhver form for butik, så med JITS ApS har vi gennemført en hardwareopgradering til vores server samt optimering af vores hjemmeside ved at fjerne overflødig kode. Resultatet taler for sig selv, da vores hjemmeside er tæt på 80% hurtigere end tidligere.

 

Udvalget i enhver butik, online eller fysisk, skal være rigtigt. Det betyder de rigtige produkter til den rigtige pris, og vi er så overbeviste om, at vi giver dig det, at vi har haft vores listepriser offentligt og til rådighed for direkte køb siden 2012.

Et stigende antal kunder har købt direkte fra vores webshop, så for at fejre denne stigning og belønne alle nuværende og fremtidige kunder, tilbyder vi nu GRATIS FRAGT* på vores hjemmeside, og på langt bedre vilkår end tidligere. Derudover vil enhver webshop ordre, der betales med kreditkort, få en ekstra 5% rabat på den samlede ordre værdi.

Endelig vil vi altid anbefale dig at vælge en troværdig distributør for enhver form for køb. Gode tegn på troværdighed er lydhør kundeservice, tilgængelig dokumentation og ved tekniske produkter er en specialiseret distributør med stærk rådgivningsviden at foretrække.

 

Links
https://www.ultra-filter.dk/


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ultrafilter Skandinavien ApS

Sunekær 1
5471 Søndersø
Danmark
Ultrafilter Skandinavien ApS

Billeder & videoer

80527cf5-bcff-41e3-88de-60f4c351ee8344326a78-6312-45e5-b002-e255dbf1cad9c58d5a5b-3a46-4b95-aefc-9f652e569c322ejmys4jugm46kob

Send til en kollega

0.126