100% Inherent Flammehæmmende sikkerhedsbeklædning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Tranemo Workwear Danmark A/S

Tranemo anvender kun inherente flammehæmmende fibrer af højeste kvalitet. Du får permanent beskyttelse i hele tøjets levetid. Vi tror ikke på at der bare er én løsning som passer til alle. Hver industri har sine egne udfordringer,

ARBEJDSTØJ MED INHERENT FLAMMEHÆMMENDE EGENSKABER
Tranemo sælger kun flammehæmmende arbejdstøj, som sikrer brugeren beskyttelse i hele tøjets levetid. De flammehæmmende egenskaber er integreret i fibrenes molekylestruktur, og de kan ikke vaskes ud eller slides af. Udover de flammehæmmende egenskaber hører komfort, lav vægt og slidstyrke til blandt fordelene. 

PERSONLIGT BESKYTTELSESSYSTEM
Tranemos mål er nul alvorlige arbejdsrelaterede personskader forårsaget af ild eller høj varme. Den rigtige beklædning kan redde brugerens liv, hvis uheldet er ude. Kombinationen af beklædning er afgørende for graden af beskyttelse. Vi designer beskyttelsessystemet fra huden og udad. Tranemo rådgiver om behovet for flammehæmmende undertøj, løsninger til alle årstider, design til bestemte funktioner samt naturligvis løsninger til både kvinder og mænd. Vi udvikler vores kollektioner som systemer til specifikke brancher og de risici, der findes dér.

BRUGER TEST
Vi udfører bruger test i samarbejde med vores største kunder for at sikre, at tøjet har alle de ønskede funktioner, og at det fungerer i praksis. Komfort og ergonomi er grunde, som ofte angives til, at beskyttelsesbeklædning ikke bæres korrekt eller måske slet ikke anvendes.

TEKSTILSERVICE - VASK
Vi anbefaler altid industrivask af vores flammehæmmende beklædning for at sikre, at tøjet er rent og sikkert at bruge. For at sikre, at funktionen er i orden, vasketester vi alle vores tekstiler og tilbehørsdele. Testen bliver helst udført i samarbejde med vores industrivaskekunder, da det giver det mest pålidelige resultat. Vi foretager interne vasketest før hvert produktionsforløb for at sikre, at vores tekstiler og refleksbånd har den rigtige rigtige kvalitet og styrke.

PPE-BEKLÆDNING TIL KVINDER
Af hensyn til sikkerheden er det vigtigt at bære den korrekte PPE-beklædning, og at den passer. Komfort og ergonomi er grunde, som ofte angives til, at beskyttelsesbeklædning ikke bæres korrekt eller måske slet ikke anvendes. Vi har derfor også et udvalg af damemodeller i damestørrelser i vores sortiment.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Tranemo Workwear Danmark A/S

Farøvej 4-6
9800 Hjørring
Danmark
Tranemo Workwear Danmark A/S

Send til en kollega

0.121