Jordforbindelsessystem DENIOS

| Medlemsnyhed | Indrykket af Denios ApS

Stiger man ud af bilen eller trækker en trøje over hovedet, kan man opleve at få stød og måske se små lyn. Den spændingsforskel mellem trøje og person, der opstår, kan komme op på flere tusinde volt. Til gengæld er strømstyrken i lynene uhyre ringe

Hvis strømstyrken var høj, ville det være muligt at kunne antænde en brand eller værre en eksplosion, såfremt der var brandfarlige væsker eller dampe til stede. Det er derfor uhyre vigtigt at bruge jordledningsforbindelser, for at sikre sig spændingerne kører ned I jorden, som kan opfange uendeligt meget.

LÆS OGSÅ: Person- og Inverntarværn til lager og produktion

DENIOS giver hermed mulighed for at levere 3 sikkerheds kategorier, indenfor jordforbindelsessystemer.

1: Jordledningsforbindelse med ATEX godkendelse: Ex II 1 GD T6

2: Jordledningsforbindelse med ATEX godkendelse: Ex II 1 GD T6
Kontinuerlig overvågning af materialet strømkreds.
Via. LED lyset på selve tangen, som overvåger kontakten.

3: Udover overnævnte punkter, kan denne tilsluttes Jeres produktionsproces eller alarmsystem, såfremt der kommer en afbrydelse, ville produktionsprocessen stoppe automatisk eller alarmen sættes i gang, som dermed giver en maksimal sikkerhed.

DENIOS er specialisten på områderne miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed for håndværk og industri. Lager til farlige medier, teknik- og sikkerhedsrum og produkter til arbejdssikkerhed hjælper kunder i hele verden med at opfylde virksomhedens forpligtelser. Fra det mindste behov til store lagerløsninger fremstilles produkterne i DENIOS’ egen produktion, certificeret og i overensstemmelse med bestemmelserne.

Se DENIOS’ store udvalg af opsamlingskar og mange andre produkter i vores webshop www.denios.dk/shop

Skulle du have spørgsmål eller har brug for rådgivning sidder vi klar ved telefonen på 76 24 40 80 eller send en e-mail til: info@denios.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Denios ApS

Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Danmark
Denios ApS

Send til en kollega

0.119