23948sdkhjf

Ny ordre på populær autopilot

| Medlemsnyhed | Indrykket af EMRI A/S

Furetank har før brugt autopiloter fra EMRI på en række skibe. Med en ny generation på vej, kigger Furetank igen mod EMRI for en autopilot, der er perfekt til at navigere gennem skærgården ved de nordiske lande, der er særligt udfordrende

Herlev, 10. juli 2017 – Furetank, beliggende på den svenske ø Donsö, skal til at levere deres nyeste generation af miljøvenlige produkt- og kemikalietankere, som skal hovedsageligt skal sejle i vandene omkring Sverige. Specielt skærgården kan være svær at navigere gennem, men som Furetank har erfaret, kan EMRI-autopiloterne klare jobbet sammen med en god ECDIS rejseplanlægning. Per-Anders Höglund, Chief Security Officer hos Furetank, siger:

 “Ud fra den feedback vi har fået fra vores folk på skibenes broer, kan vi sige at EMRI-autopiloterne er både en pålidelig auto- og track-pilot, når pladsen bliver trang, og grundet EMRI’s historie med at kunne reducere skibes olieforbrug, var det et fornuftigt valg at vælge deres autopilot til denne generation af miljøvenlige tankere”

 

Systemet omkring autopiloten
    Foruden autopiloten kommer Furetanks nye flåde til at modtage deres Remote-Control-system fra EMRI. Dette indebærer det centrale rat på broen, mini-rattene til vingerne, Non-Follow-Up-systemet, mode-vælgerne, skærme, og fysiske rorvinkelindikatorer, som påsættes direkte på roret. Furetank har lavet et aktivt valg i beslutningen om EMRI som leverandør grundet erfaringer fra tidligere skibe, samt den lange historie mellem de to virksomheder, som bliver længere hvert år.

 

EMRI – Electronic & Marine Research Industries:
      EMRI er en dansk teknologivirksomhed i den maritime sektor, der blev grundlagt i 1972. EMRI har været verdensførende i udviklingen af analoge styring- og rorkontrolsystemer til forbedring af skibes styreegenskaber og dermed en væsentlig reduktion af olieforbruget ombord. I mere end 45 år har EMRI leveret autopiloter, joystick/DP-systemer, komplette styrekontrolsystemer samt meget andet til alle typer af skibe i den maritime branche.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EMRI A/S

Marielundvej 37A
2730 Herlev
Danmark
EMRI A/S

Send til en kollega

0.109