Sommer udflugt

| Medlemsnyhed | Indrykket af Process Engineering A/S

Process Engineering og søsterselskabet SP Technologies afholdte den årlige sommerudflugt ikke kun for alle medarbejderne men også deres respektive familie som denne gang gik til det naturskønne område Andkær Vig i Østjylland.

Process Engineering og søsterselskabet SP Technologies afholdte den årlige sommerudflugt ikke kun for alle medarbejderne men også deres respektive familie som denne gang gik til det naturskønne område Andkær Vig i Østjylland. Vejret viste sig igen i år fra sin gode side.

Rigtig mange medarbejdere med familie deltog og havde en dejlig dag med sjove aktiviteter. Der var mulighed for, at køre segway og mountainbike med instruktør i skoven, ridning og slå søm i en træstub samt at nyde en gåtur i skoven eller udsigten til Vejle fjord. Efter kaffe var der arrangeret fodbold kamp for de modige.

De mindre børn var optaget af krabbefiskeri, pony ridning, male totempæl, samt lave snobrød og skumfiduser over bål.

Både børn og voksne var godt trætte efter en dejlig tur med masse af frisk luft, god mad og super dejlige aktiviteter som alle havde mulighed for, at deltage i. Så turen fra p-pladsen og retur på traktor var godt for børnene og bagagen.

http://proeng.dk/

https://www.linkedin.com/organization/396183/admin/updates

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Process Engineering A/S

Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Danmark
Process Engineering A/S

Send til en kollega

0.1