23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DAN-FENDER bedst i test

Dan hill plasts eget produktbrand DAN-FENDER, som hovedsageligt består af fendere, bøjer og andre specialprodukter til lystsejlads, fiskeri, søværnet, kommerciel sejlads osv.

Er i en uafhængig test af det svenske bådmagasin Praktiskt Båtägande blevet kåret som bedst i test blandt verdens førende fenderbrands.

Fenderne blev testet og evalueret på adskillige parametre, som f.eks. tryk på 500 kg, risiko for farvefald og -afsmitning, ventilsystem, faste rebholdere, modstandsdygtighed over for snavs osv. DAN-FENDER blevet kåret som den bedste sammenlignet med andre store spillere som Polyform, Plastimo , Majoni og mange flere.

Vi har altid vidst at vores produkter er high-end kvalitet, og er derfor både glade og stolte over, at en uvildig test har bevist dette. Det kan godt betale sig at give lidt mere for sit produkt.

DAN-FENDER har eksisteret i 35 år og eksporterer i dag til hele verden. Produkterne ligger i den dyrere ende af skalaen men er til gengæld og noget af det bedste man kan finde på denne klode til at beskytte sin båd og bruge i forskellige praktiske situationer.

Udover DAN-FENDER producerer Dan hill plast hovedsageligt kundespecifikke produkter i den tekniske afdeling. Selve virksomheden fylder 60 år senere i år og producerer flest plastemner til maskinproducenter men leverer også til og samarbejder med vand & kloak, interiør & eksteriør designere, lanbrugsindustrien m.fl.

DAN-FENDER
Hornsyld Industrivej 37
8783 Hornsyld
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19844692

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062